תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל אורז קוקוס ושעועית. מנה אחת מכילה 493 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שעועית, מצנפת סקוטית, צ'ילה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב, ולטו אובו צמחוני דיאט. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: טופו בקארי קוקוס עם שעועית ירוקה ואורז קוקוס, טופו בקארי קוקוס עם שעועית ירוקה ואורז קוקוס, ו שעועית שחורה ואורז קוקוס ליים.
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר בינוני מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את הבצלים ואת sauté במשך 4-5 דקות, עד שהם מתחילים חום על הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים שום ואורז:
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
4
מוסיפים את השום והאורז, מערבבים היטב ומבשלים עוד 2-3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
2
מוסיפים את שעועית הכליה ומפזרים את הקורנית על הכל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה של גויה
2 כוסות שיני שום
3
הוסף את מכסה המנוע הסקוטי כולו צ ' ילה (או habanero); זה יהיה העונה האורז הרבה כמו עלה דפנה היה.
מרכיבים שתצטרך
סקוטש מצנפת צ ' ילי
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צ ' ילי Habanero
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
4
לבשל: להביא לרתיחה, ואז להפוך את החום נמוך לכסות. האורז צריך להיעשות על 15-20 דקות, בהתאם לסוג האורז אתה משתמש (כמה אורז גרגר ארוך לוקח יותר לבשל). תבדוק אחרי 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
5
הסר מהחום, כיסוי: לאחר ביצוע, להסיר מן החום לכסות במשך 10 דקות.
6
הגשה: קצפת עם מזלג.
7
מפזרים קצת מיץ לימון אם אתה רוצה. זרוק את habanero (או לאכול אותו, אם אתה מעז!)