אורז חרס עם נקניק סיני
המתכון אורז חרס עם נקניק סיני מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, ו אפשרות לאוהבי אוכל סיני. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. מנה אחת מכילה 199 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. אם יש לך lop cheung נקניק, אורז, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: אורז עוף פלסטלינה, אורז פלסטלינה בקר, ו אורז עוף פלסטלינה (סיר אורז ).
הוראות
חותכים את הנקניק על הטיה לתוך 1/4 סעיפים אינץ'. לחלופין, קוביות הנקניק אם אתה מעדיף תערובת עדינה של אורז וחזיר.
על אש נמוכה, מחממים לאט קומקום בגודל בינוני על הכיריים, דואגים לעשות זאת בהדרגה כדי למנוע את הסיר מפני פיצוח.
מוסיף את הנקניק ואת sauté. מערבבים מדי פעם כדי לחמם את הנקניק, בהדרגה טיוח השומן. עם מקלות אכילה או כף מחוררת, להסיר את הנקניק מן הסיר.
מוסיפים את האורז ומערבבים, קליית הדגנים מעט.
מוסיפים את חתיכות הנקניק בחזרה לסיר.
תוסיף את המלח. אם תרצה, להוסיף את הירקות קצוצים דק.
להביא את המים לרתיחה עדינה. שים על המכסה ומבשלים על אש נמוכה, במשך כארבעים דקות, עד בתחתית האורז מפתחת קרום חרוך מעט ואת שאר האורז יש רק סיים לבשל דרך.