אורז ירוק ואפונה
אורז ירוק ואפונה היא תוספת ל-6 סועדים. תמורת 1.47 דולר למנה , מתכון זה מכסה 15% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -11 גרם חלבון , 14 גרם שומן , ובסך הכל 503 קלוריות . רק מעט אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד יגיד שהוא מושלם. לכו לחנות וקנו אורז, פטרוזיליה שטוחה, מים ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה נטולת גלוטן, נטולת מוצרי חלב וצמחונית לקטואובו . מההכנה ועד להצלחת, מתכון זה אורך בערך 28 דקות . הוא מוגש לכם על ידי Foodnetwork. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון סופגני של 78% , וזה טוב. נסו את שעועית שחורה ואפונה ירוקה עם אורז ושעורה , עוגיות אפונה ירוקה עשירות בחומרים מזינים , ואת האורז והאפונה הג'מייקניים שלי (מתכונים דומים).
הוראות
שמים את האורז, ציר המים והמים בסיר, מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומנמיכים את האש לרתיחה עדינה. מבשלים 18 דקות.
שים את האפונה בקערה להפשרה בזמן שהאורז מתבשל.
טורפים יחד את מיץ הלימון, השום ושמן הזית הכתית מעולה; מוסיפים לבלנדר עם הבזיליקום, הפטרוזיליה והטרגון ומערבבים.
אווררו את האורז בעזרת מזלג והוסיפו לקערה עם האפונה.
יוצקים את הרוטב מעל ומערבבים היטב; מגישים או מצננים.