אורז מטוגן ובצל
אורז מטוגן ובצל יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 213 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ cookstr.com יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו פלפל, חמאה, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: בצל מטוגן עם מילוי אורז מתוק, בצל מטוגן בלבן-בצל מזוגג, ו בצל אדום מטוגן.
הוראות
זרוק את האורז לתוך מים מומלחים רותחים ומרתיחים במשך 5 דקות בדיוק.
ממיסים את החמאה בתבשיל. כאשר החמאה היא קצף בתבשיל, מערבבים את הבצל. ברגע שהם מצופים היטב עם חמאה, מערבבים את האורז ואת התבלינים. מכסים ומבשלים לאט מאוד בתנור 300 מעלות במשך כשעה, ערבוב מדי פעם. האורז והבצל צריך להיות רך מאוד ובדרך כלל יהפוך צהוב זהוב בהיר. נכון תיבול.
ניתן לבשל מספר שעות מראש ולהתחמם מחדש מאוחר יותר.
רגע לפני ההגשה, מוסיפים את השמנת והגבינה, ואז את החמאה. טעם שוב לתיבול. הפוך לצלחת ירקות חמה ומפזרים פטרוזיליה.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;