אורז מקסיקני
. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם פלפל, אבקת צ'ילי, אורזוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו צ'יפוטלה מקסיקני גריל Basmati אורז – ידוע שלהם טרי עשה Tex Mex מזון, האורז שלהם הוא המבוקש ביותר, אורז מקסיקני מבשל איטי (אורז ספרדי), ו אורז מקסיקני (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, מחממים שמן צמחי על אש בינונית-נמוכה.
מניחים את הבצל במחבת, ו לטגן עד הזהב.
מוסיפים אורז למחבת, ומערבבים לגרגרי מעיל בשמן.
מערבבים פלפל ירוק, כמון, אבקת צ ' ילי, רוטב עגבניות, מלח, שום, זעפרן, ומים. מכסים, מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה. מבשלים 30 עד 40 דקות, או עד אורז הוא רך. מערבבים מדי פעם.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות את עמק Willamette יקבים כל אשכול רוזה של פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.