אורז מקסיקני עם צ'יפוטלה חזיר & סלסה אבוקדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 849 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 2 . גשו לסופר וקנו חלפיניו כבושים, שמן צמחי, כוסברה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה נהדר. מתכונים דומים: סלסה טאקרה-סמוקי צ'יפוטלה סלסה אבוקדו, צ'יפוטלה מקסיקני גריל Basmati אורז – ידוע שלהם טרי עשה Tex Mex מזון, האורז שלהם הוא המבוקש ביותר, ו צ'יפוטלה מקסיקני גריל של חריף תירס סלסה.
הוראות
1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לזרוק את החזיר עם 1 כף של רסק צ ' יפוטלה, כמון, פפריקה, סוכר וכמה תיבול.
מרכיבים שתצטרך
משחת צ ' יפוטלה
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
נוזל-אונקיות מים טריים
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
רצועת קליפת לימון
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
3
מורחים על מגש אפייה, טפטוף עם שמן צמחי ואופים במשך 20 דקות עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
קילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)
4
בינתיים, לבשל את האורז בעקבות הוראות חבילה עד רק מבושל, ואז לנקז. שים בחזרה במחבת, להוסיף את השעועית ולשמור חם עם מכסה על.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Teutonic Gamay פינו נואר תערובת 1787 לספירה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.