קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות41
מגזין

אורז מקסיקני עם צ'יפוטלה חזיר וסלסה אבוקדו

אורז מקסיקני עם צ'יפוטלה חזיר וסלסה אבוקדו
אורז מקסיקני עם צ'יפוטלה חזיר & סלסה אבוקדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 849 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 2 . גשו לסופר וקנו חלפיניו כבושים, שמן צמחי, כוסברה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה נהדר. מתכונים דומים: סלסה טאקרה-סמוקי צ'יפוטלה סלסה אבוקדו, צ'יפוטלה מקסיקני גריל Basmati אורז – ידוע שלהם טרי עשה Tex Mex מזון, האורז שלהם הוא המבוקש ביותר, ו צ'יפוטלה מקסיקני גריל של חריף תירס סלסה.

הוראות

1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לזרוק את החזיר עם 1 כף של רסק צ ' יפוטלה, כמון, פפריקה, סוכר וכמה תיבול.
מרכיבים שתצטרך
משחת צ ' יפוטלהמשחת צ ' יפוטלה
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
3
מורחים על מגש אפייה, טפטוף עם שמן צמחי ואופים במשך 20 דקות עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
בינתיים, לבשל את האורז בעקבות הוראות חבילה עד רק מבושל, ואז לנקז. שים בחזרה במחבת, להוסיף את השעועית ולשמור חם עם מכסה על.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
בקערה קטנה, לזרוק את האבוקדו עם הבצל האדום, רוב כוסברה, רסק צ ' יפוטלה הנותרים ומיץ לימון, אז העונה.
מרכיבים שתצטרך
משחת צ ' יפוטלהמשחת צ ' יפוטלה
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מגישים את האורז והשעועית עם בשר חזיר, סלסה אבוקדו, jalapeo, פלחי ליים וכוסברה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
Dientes De AjoDientes De Ajo
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Teutonic Gamay פינו נואר תערובת 1787 לספירה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.