אורז משובץ עם פירות יבשים
אורז משובץ עם פירות יבשים עשויים להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 391 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם אורז בסמטי, חמוציות, משמשים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. נסו אורז אסור עם פיסטוקים, רימון ופירות יבשים, סלט פירות משובצים, ו ברי עם קומפוט פירות משובצים (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף אורז בכמה שינויים של מים קרים בקערה גדולה עד שהמים זורמים.
מביאים מים ומלח לרתיחה בסיר כבד 6 ליטר, ולאחר מכן מוסיפים אורז ומרתיחים, נחשפים, ערבוב מדי פעם, 5 דקות מים חוזרים לרתיחה.
לזרוק יחד פירות יבשים בקערה. ממיסים 6 כפות חמאה עם הל ופלפל בסיר מנוקה ומיובש, ערבוב לשלב, ואז לסירוגין שכבת אורז ופירות יבשים על זה, מתחיל ומסתיים עם אורז ו mounding רופף. לעשות 5 או 6 חורים באורז לתחתית הסיר עם ידית עגולה של כף עץ, ואז לכסות סיר עם מגבת מטבח ומכסה כבד. מקפלים קצוות של מגבת על מכסה (כדי לשמור על מגבת מפני שריפה) ומבשלים אורז על חום נמוך בינוני, ללא הפרעה, עד מכרז וקרום טפסים על התחתונה, 30 עד 35 דקות.
הסר מהחום ולתת אורז לעמוד, מכוסה היטב וללא הפרעה, לפחות 30 דקות.
חום שנותר 2 כפות חמאה במחבת קטנה על חום מתון ומבשלים פיסטוקים, ערבוב, עד השחמה קלה, 2 עד 3 דקות.
כפית אורז משוחרר על מגש, ואז לשבור את הקרום לחתיכות 1 אינץ ' ולפזר על אורז.
* אורז יכול להיות parboiled סחוט 4 שעות קדימה והועבר לקערה. שמור, מכוסה במגבת מטבח לחה, בטמפרטורת החדר.* אורז יכול לעמוד את החום עד 1 שעה.* אם אתה קצר בזמן • אתה יכול לדלג לתת את האורז לעמוד לאחר הבישול: כפית אורז רופף על מגש ולאחר מכן לטבול את תחתית הסיר לתוך קערה גדולה של מים קרים במשך 30 שניות כדי לשחרר את הקרום.