אורז ספרדי אופים
אורז ספרדי אופים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 548 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 23 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האירופאית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם תירס הקרנל העמק, מים, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: אורז ספרדי אופים, אורז ספרדי אופים, ו אורז מקסיקני מבשל איטי (אורז ספרדי).
הוראות
מחממים תנור ל 375°. תרסיס 2 1/2-תבשיל ליטר עם ספריי בישול.
שמן חום במחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני. מבשלים אורז, בצל ופלפל בשמן 6 עד 8 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד שהאורז הוא חום בהיר ובצל רך. מערבבים תירס.
מערבבים מרכיבים שנותרו למעט גבינה בתבשיל. מערבבים בתערובת אורז וכוס 1 של הגבינה.
מכסים ואופים 20 דקות; מערבבים. מכסים ואופים כ -30 דקות יותר או עד שהאורז רך; מערבבים.
מפזרים עם הנותרים 1 כוס גבינה.
אופים חשפו 2 עד 3 דקות או עד גבינה מותכת.