קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

אורז ספרדי אופים

אורז ספרדי אופים
אורז ספרדי אופים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 548 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 23 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האירופאית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם תירס הקרנל העמק, מים, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: אורז ספרדי אופים, אורז ספרדי אופים, ו אורז מקסיקני מבשל איטי (אורז ספרדי).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375°. תרסיס 2 1/2-תבשיל ליטר עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שמן חום במחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני. מבשלים אורז, בצל ופלפל בשמן 6 עד 8 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד שהאורז הוא חום בהיר ובצל רך. מערבבים תירס.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
אפונה גויה®אפונה גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מערבבים מרכיבים שנותרו למעט גבינה בתבשיל. מערבבים בתערובת אורז וכוס 1 של הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
אפונה גויה®אפונה גויה®
4
מכסים ואופים 20 דקות; מערבבים. מכסים ואופים כ -30 דקות יותר או עד שהאורז רך; מערבבים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מפזרים עם הנותרים 1 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
אופים חשפו 2 עד 3 דקות או עד גבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

Tempranillo, אלברינו, Grenache הם הבחירה העליונה שלי לספרדית. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. ה "פאבלייסט טמפרניו" עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
הפבל Tempranillo
הפבל Tempranillo
מלא באוכמניות, דומדמניות שחורות ושוקולד מריר. היין בעל פה קטיפתי עם גימור מתמשך חם ומספק.