אורז ספרדי בשרי
אורז ספרדי בשרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 410 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-46 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו תירס, המירו אורז, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. זה ... בר השגה מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. נסו אורז ספרדי בשרי, אורז ספרדי בשרי, ו אורז בשרי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מעל חום בינוני, מחממים את השמן.
מוסיפים את האורז, הבצל והפלפל והטחון במשך 5 דקות, או עד הבצל רך.
מוסיפים את הבשר הטחון עד להשחמה.
מוסיפים את התירס, רוטב עגבניות, קטשופ ומים. להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים במשך 20 דקות או עד אורז מבושל, ערבוב מדי פעם. מתבלים במלח, פלפל ואבקת שום לפי הטעם.