אורז עם ירקות, אצות ונבטים
אורז עם ירקות, אצות ונבטים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 732 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, כוסברה, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז חום גרגר קצר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז חום כקינוח. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו Edamame עם טופו, נבטי שעועית ואצות, לחיי בקר, אצות, צדפות, נבטים וצנון, ו מרק מיסו עם טופו, אצות Wakame, אורז וביצה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים את המים לרתיחה בסיר כבד רחב.
מוסיפים את האורז, מקטינים את הלהבה לבינונית ומבשלים, מכוסים, 45 דקות.בינתיים, לחמם את השמנים במחבת גדולה.טוחנים דק את השום ואת הג ' ינג ' ר ומוסיפים למחבת.Sauté רק לרגע אחד.
הוסף את shitaki ו sauté 2-3 דקות יותר.
מוסיף את daikon וכרוב וsauté 2-3 דקות יותר.
מוסיפים את האורז המבושל ואת כל שאר החומרים, ומערבבים לשלב.מבשלים 2-3 דקות נוספות, רק עד מבושל דרך.