אורז עם שאלוט מקורמל
אורז עם שאלוט מקורמל נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 5 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 232 קלוריות. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -10 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם יין, שאלוט, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 50 דקות. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות ידידותי מאוד. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 23%. נסו שאלוט מקורמל, שאלוט מקורמל, ו ברוקולי עם שאלוט מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
בסיר בינוני, על אש בינונית, מוסיפים את החמאה. כשהחמאה נמסה מוסיפים את שאלוט ומקפיצים עד שהם רכים מאוד, כ -5 דקות. מערבבים פנימה את האורז ומוסיפים קורט מלח. להעלות את החום גבוה ומבשלים, תוך ערבוב כדי טוסט את האורז, על 1 דקה.
מוסיפים את היין ומבשלים עד להפחתה בחצי.
יוצקים את הציר והמים ומביאים את התערובת לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים עד שהנוזל נספג, כ -20 דקות. מתבלים במלח, לפי הטעם.
מעבירים לקערת הגשה ומגישים.