אורז עשב קלוי
נסו עוף צלוי עשב סתיו בסיר אחד עם חמאה אורז בר קלוי, ניוקי קלוי עם חמאה חומה עשב, ו מאפינס דלעת עשב אגוז אגוז קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה; מוסיפים אורז, ומטגנים 4 דקות או עד חום זהוב.
מערבבים אורז מרוסק, מרק, ואת 3 המרכיבים הבאים בסיר איטי 4 ליטר.
מכסים ומבשלים על 2 שעות גבוהות או עד שנוזל נספג ואורז רך. מערבבים בצנוברים.
טרי הוא הטוב ביותר: אם יש לך בזיליקום טרי על היד, להשתמש 1 כף טרי במקום 1 כפית בזיליקום יבש.