אורז פובלנו עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון צמחוני משמש 6 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 188 קלוריות. אם יש לכם פלפל, מלח כשר, צ'ילי פובלנו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 32%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו אורז פובלנו פיקנטי, שרימפס-אורז פובלנו, ו אורז גבינה פובלנו קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים 2 כפות שמן במחבת טפלון בינונית וכבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את הבצל ומקפיצים עד לשקיפות, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
3
מוסיפים את צ ' ילי הפובלאנו ומקפיצים, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל Poblano
4
מערבבים את השום ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שום
5
מוסיפים 1 כוס מרק ומביאים לרתיחה. מכבים את האש ומניחים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
מרק
6
מעבירים את התערובת לבלנדר ומעבדים עד חלקה, בערך 1 דקה. מדוד את התשואה הנוזלית מהבלנדר, הוסף עוד מרק עוף במידת הצורך כדי להניב 2 כוסות נוזל פובלנו. התאימו תיבול לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
תיבול
פלפל Poblano
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
7
בינתיים מנקים את המחבת, מניחים על אש בינונית ומוסיפים את יתרת 1 כף השמן. מטגנים את האורז עד להזהבה קלה.
מרכיבים שתצטרך
אורז
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
יוצקים את מחית הפובלאנו למחבת ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומכסים היטב. מבשלים 30 דקות, מכבים את האש ונותנים לנוח 10 דקות. מוך במזלג לפני ההגשה.