קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות25
מגזין

אורז שחור עם דיונון

אורז שחור עם דיונון
אורז שחור עם דיונון הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 578 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם דיו דיונון, שמן זית, אורז פאייה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: דיונון וסלט אפונה שחור עיניים, דיונון מטוגן פו בוי עם אבוקדו ושמן צ'ילה שחור, ו דיונון מוקפץ עם מתכון רוטב שעועית שחורה.

הוראות

1
אם לדיונון יש זרועות, תרחיקו אותם מהגופה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
2
חותכים את הדיונון לרצועות 1 אינץ'. ואז לחתוך לקוביות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
3
יוצקים את מלאי הדגים לסיר, מכסים, ומביאים לרתיחה. שים מחבת גדולה על חום גבוה ולהוסיף את השמן.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגיםמלאי דגים
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
תוסיף את הדיונון. מטגנים במשך 2 דקות, עד הזהב במקומות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
5
הוסף את sofrito ולהמשיך לבשל מעל חום בינוני במשך 10 דקות.
6
הוסף כפית מים אם sofrito מתחיל להיצמד לתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
מוסיפים את האורז, מערבבים אותו לתוך הדיונון. מטגנים במשך 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות. להפוך את החום גבוה ולהוסיף מצקת של מלאי, ערבוב ברציפות. לאחר שהמניה נספגה, הוסף מצקת נוספת וחזור עד 5 דקות חלפו. ממיסים את דיו הדיונון במעט מהמניות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
8
הוסף את זה לאורז, ולאחר מכן להמשיך להוסיף את שאר המניה. מבשלים את האורז לעוד 12 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
9
מוסיפים את הפיקדה וממשיכים לבשל עוד 2 דקות, או עד שהאורז נספג רוב הנוזל והוא פשוט רך לנשיכה. מתבלים במלח ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
Reprinted with permission from The Family Meal: Home Cooking with Ferran Adrià by Ferran Adrià, (C) © 2011 Phaidon Press