תה מתוק אורז עם Jalapeño, אפרסקים, פקאנים נטול גלוטן, וצמחוני משקאות. מנה אחת מכילה 215 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של מזון דרומי. אם יש לך חמאה, תה, אפרסק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: סלט תרד עם אפרסקים ופקאנים, אפרסקים אפויים עם דובדבנים, פקאן וברי, ו עוגת השלכת תוצרת בית עם אפרסקים, אוכמניות ופקאנים.
הוראות
1
להביא תה לרתיחה ב 3 qt. סיר מעל חום בינוני גבוה; מערבבים באורז ו 1/2 כפית. מלח. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים 20 דקות או עד שהתה נספג ואורז רך.
מרכיבים שתצטרך
2
בינתיים, להמיס חמאה במחבת גדולה על חום בינוני; להוסיף פקאנים, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 3 עד 4 דקות או עד קלוי וריחני.
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 22 דולר לבקבוק.