אורז תמרינדי
אם יש לך אבקת כורכום, שמן צמחי, זרעי חילבה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו אורז תמרינדי, פודינג אורז אפוי W / Tamarind, ו דג חרב מזוגג תמרינד עם לימון, כוסברה ורוטב תמרינדי (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת ברזל יצוק בינוני מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ. לעמוד מנגד ולהוסיף עלי קארי, זרעי חילבה, זרעי חרדל שחור, גרם בנגל ובוטנים (שמן יהיה לגמגם). מערבבים עד השמן הוא חדור עם טעמים ואת הניחוח נובע מן התערובת, על 5 דקות, הפחתת חום לפי הצורך אם עלי קארי מאיימים לשרוף.
תוסיף את הצ ' ילי והכורכום. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את התמרינד והסוכר ומבשלים, מערבבים כל הזמן, עד שהשמן נפרד, כ -5 דקות.
מוסיפים את האורז ומערבבים בעדינות עד מצופה היטב עם תערובת תמרינדי. מתבלים לפי הטעם במלח ומעבירים לקערת הגשה.