אוריאלט דה מונפלייה
ייתכן שאורילטס דה מונפלייה הוא רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא מספק כ 60 מנות . מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 77 קלוריות. אם יש לכם חמאה, גרידת תפוז, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו מתכונים דומים.
הוראות
בקערה קטנה מקציפים יחד את הביצים, החלב, הרום והמלח. תניח בצד.
שים את הקמח בקערה של מערבל חשמלי.
מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים במהירות נמוכה במשך 2 דקות.
מוסיפים את הסוכר, גרידת התפוז, ואת תערובת הביצה ולהמשיך להכות על מהירות נמוכה עד בשילוב טוב, על 2 דקות.
להעביר את התוכן של הקערה על משטח מקומח קלות ללוש ביד במשך 3 דקות. טופס את הבצק לכדור, לגלגל קלות בקמח, ומניח בקערה. מכסים את הקערה במגבת מטבח ונותנים לבצק לנוח שעתיים.
כאשר הבצק נח, קמח משטח שטוח גדול. באמצעות מערוך, לגלגל את נייר הבצק דק, קרוב ל 1/32 " עבה ככל האפשר. אם הבצק הופך אלסטי מדי לגלגל, להפוך אותו, ולתת itrest במשך כמה דקות לפני שתמשיך. ייתכן שיהיה עליך לחזור על תהליך הסיבוב אבל הבצק חייב להיות דק. אם זה עבה מדי העפרות יהפכו פחזניות כבדות ולא צ ' יפס אור כמו אוויר הם אמורים להיות. (אם הדלפק שלך אינו גדול מספיק, לחלק את הבצק לשניים לגלגל ב 2 קבוצות.)
באמצעות חותך פיצה או סכין חדה, לחתוך את הבצק לתוך 3 "x 4" מלבנים.
תנו למלבנים לנוח כמה דקות בזמן שאתם מחממים את השמן.
יוצקים את השמן לסיר גדול (השמן לא צריך לבוא יותר מחצי הדרך את הצדדים של המחבת כפי שהוא יכול לבעבע באופן דרמטי במהלך הטיגון). שים מדחום ממתקים במחבת ולחמם את השמן על חום בינוני עד שהוא מגיע 188°. כאשר השמן הוא370, להוסיף 2 או 3 עפרות למחבת. התאם את החום במהלך הטיגון כדי לשמור על טמפרטורת השמן קבועה. מטגנים כל oreillette עד החלק התחתון הוא זהב, על 30 שניות עד 1 דקה, ואז להעיף עם מלקחיים ומטגנים את הצד השני. כפי שהם נעשים, להעביר את עפרות נייר סופג.
לנפות סוכר ' ממתקים בשפע על עפרות בזמן שהם עדיין חמים. חזור על התהליך עם שאר עפרות לא מבושלות. לאחר קבוצה אחת או שתיים, כפי שאתה הופך מיומן יותר, תוכל לטגן 5 או 6 oreillettes בכל פעם. עדיף לאכול את העפרות מיד, אבל ברגע שהמותק והקור, הן יכולות להיות מאוחסנות במשך 2 עד 3 ימים במיכל אטום.