קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות60
ציון בריאות0
מגזין

אוריאלט דה מונפלייה

אוריאלט דה מונפלייה
ייתכן שאורילטס דה מונפלייה הוא רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא מספק כ 60 מנות . מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 77 קלוריות. אם יש לכם חמאה, גרידת תפוז, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה קטנה מקציפים יחד את הביצים, החלב, הרום והמלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
שים את הקמח בקערה של מערבל חשמלי.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים במהירות נמוכה במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4
מוסיפים את הסוכר, גרידת התפוז, ואת תערובת הביצה ולהמשיך להכות על מהירות נמוכה עד בשילוב טוב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
5
להעביר את התוכן של הקערה על משטח מקומח קלות ללוש ביד במשך 3 דקות. טופס את הבצק לכדור, לגלגל קלות בקמח, ומניח בקערה. מכסים את הקערה במגבת מטבח ונותנים לבצק לנוח שעתיים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
כאשר הבצק נח, קמח משטח שטוח גדול. באמצעות מערוך, לגלגל את נייר הבצק דק, קרוב ל 1/32 " עבה ככל האפשר. אם הבצק הופך אלסטי מדי לגלגל, להפוך אותו, ולתת itrest במשך כמה דקות לפני שתמשיך. ייתכן שיהיה עליך לחזור על תהליך הסיבוב אבל הבצק חייב להיות דק. אם זה עבה מדי העפרות יהפכו פחזניות כבדות ולא צ ' יפס אור כמו אוויר הם אמורים להיות. (אם הדלפק שלך אינו גדול מספיק, לחלק את הבצק לשניים לגלגל ב 2 קבוצות.)
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
7
באמצעות חותך פיצה או סכין חדה, לחתוך את הבצק לתוך 3 "x 4" מלבנים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
8
תנו למלבנים לנוח כמה דקות בזמן שאתם מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
9
יוצקים את השמן לסיר גדול (השמן לא צריך לבוא יותר מחצי הדרך את הצדדים של המחבת כפי שהוא יכול לבעבע באופן דרמטי במהלך הטיגון). שים מדחום ממתקים במחבת ולחמם את השמן על חום בינוני עד שהוא מגיע 188°. כאשר השמן הוא370, להוסיף 2 או 3 עפרות למחבת. התאם את החום במהלך הטיגון כדי לשמור על טמפרטורת השמן קבועה. מטגנים כל oreillette עד החלק התחתון הוא זהב, על 30 שניות עד 1 דקה, ואז להעיף עם מלקחיים ומטגנים את הצד השני. כפי שהם נעשים, להעביר את עפרות נייר סופג.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
לנפות סוכר ' ממתקים בשפע על עפרות בזמן שהם עדיין חמים. חזור על התהליך עם שאר עפרות לא מבושלות. לאחר קבוצה אחת או שתיים, כפי שאתה הופך מיומן יותר, תוכל לטגן 5 או 6 oreillettes בכל פעם. עדיף לאכול את העפרות מיד, אבל ברגע שהמותק והקור, הן יכולות להיות מאוחסנות במשך 2 עד 3 ימים במיכל אטום.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים