אורכיט עם נבטי בריסל קלוי
אורצ'יט עם נבטי בריסל קלוי היא מנה עיקרית צמחונית לקטו אובו . , מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 13 גרם חלבון , 27 גרם שומן , ובסך הכל 486 קלוריות . המתכון הזה משרת 6. אם יש לכם שמן זית, פלפל, פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה יהיה להיט באירוע חג המולד שלך. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 64% . נבטי בריסל קלויים עם שום , נבטי בריסל קלויים עם בצל אדום ופנצ'טה , ותפוחי אדמה צלויים עם אצבעות וכרוב ניצנים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את נבטי בריסל, 3 כפות שמן, 1/4 כפית מלח ו-1/4 כפית פלפל; לזרוק למעיל.
מעבירים ל-15 אינץ' משומן. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-400 מעלות למשך 30-40 דקות או עד לריכוך.
בינתיים, מבשלים אורצ'יט לפי הוראות האריזה; מסננים, שומרים 1 כוס מי פסטה.
במחבת קטנה מטגנים בצל ושום בחמאה במשך 1-2 דקות. מערבבים פנימה יין. מביאים לרתיחה; מבשלים עד שהנוזלים מצטמצמים בחצי.
במעבד מזון מערבבים את תערובת הבצל, מי הפסטה השמורים ושאר המלח והפלפל. מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
בסיר גדול מערבבים את נבטי בריסל, האורקיאט, תערובת הבצל, גבינת השמנת ושאר השמן. מבשלים על אש בינונית עד לחימום וגבינת השמנת נמסה, תוך ערבוב תכוף.