קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

אורכיט עם נבטי בריסל קלוי

אורכיט עם נבטי בריסל קלוי
אורצ'יט עם נבטי בריסל קלוי היא מנה עיקרית צמחונית לקטו אובו . , מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 13 גרם חלבון , 27 גרם שומן , ובסך הכל 486 קלוריות . המתכון הזה משרת 6. אם יש לכם שמן זית, פלפל, פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה יהיה להיט באירוע חג המולד שלך. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 64% . נבטי בריסל קלויים עם שום , נבטי בריסל קלויים עם בצל אדום ופנצ'טה , ותפוחי אדמה צלויים עם אצבעות וכרוב ניצנים דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים את נבטי בריסל, 3 כפות שמן, 1/4 כפית מלח ו-1/4 כפית פלפל; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מעבירים ל-15 אינץ' משומן. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3
אופים, ללא כיסוי, ב-400 מעלות למשך 30-40 דקות או עד לריכוך.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
4
בינתיים, מבשלים אורצ'יט לפי הוראות האריזה; מסננים, שומרים 1 כוס מי פסטה.
מרכיבים שתצטרך
OrecchietteOrecchiette
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
5
במחבת קטנה מטגנים בצל ושום בחמאה במשך 1-2 דקות. מערבבים פנימה יין. מביאים לרתיחה; מבשלים עד שהנוזלים מצטמצמים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
במעבד מזון מערבבים את תערובת הבצל, מי הפסטה השמורים ושאר המלח והפלפל. מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
7
בסיר גדול מערבבים את נבטי בריסל, האורקיאט, תערובת הבצל, גבינת השמנת ושאר השמן. מבשלים על אש בינונית עד לחימום וגבינת השמנת נמסה, תוך ערבוב תכוף.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
OrecchietteOrecchiette
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
מקשטים בפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר