אורנג'- קרם פבלובס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל כתום שמנת Pavlovas. מנה אחת מכילה 427 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו תפוזים, חלבונים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: פבלובס אדום וכתום, חמוציות ותפוז פבלובות, ו פבלובות בודדות עם גבינת שמנת קצפת ורוטב פטל.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש תנור ל 200°f. גיליון אפייה קו עם נייר קלף ולרסס קלות עם תרסיס אפייה.
מקציפים לבנים, חומץ, ו 1/8 מלח כפית על מהירות בינונית-נמוכה עד משוחרר, על 30 שניות. להגביר את המהירות בינונית גבוהה לנצח עד פסגות רכות טופס, 2 עד 3 דקות.
שלב 3/4 כוס סוכר קורנפלור, עם מיקסר פועל, לאט להוסיף קערה 1 כף בכל פעם. לאחר כל תערובת הסוכר נוספה, להמשיך לערבב עד פסגות נוקשות, מבריק טופס, על 2 דקות יותר.
להוסיף וניל לנצח רק עד בשילוב.
כף 6 מרנג על 1 אינץ ' בנפרד על גבי תבנית אפייה מוכנה, באמצעות החלק האחורי של הכף כדי להפוך מקצפת הזחה צריך להידמות קינים.
אופים עד המשרד ויבש, על 1 1/2 שעות. כבו את התנור, פתחו את דלת התנור בכפית עץ, ואפשרו למרנג להתקרר בתנור כ-1 שעה. ניתן לאחסן מרנג במיכל אטום עד 24 שעות.
בינתיים, לטאטא את הביצים, חלמונים ביצה, הנותרים 1/2 כוס סוכר, הנותרים 3/8 כפית מלח יחד בסיר בינוני כבד תחתית.
מוסיפים 2 כפות גרידת תפוזים, גרידת לימון, מיץ תפוזים ומיץ לימון ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך, מטאטא כל הזמן, עד מעובה ועקביות של פודינג, 8 עד 10 דקות.
מסננים curd לתוך קערה בינונית.
מוסיפים חמאה ומערבבים עד משולב לחלוטין.
מניחים חתיכת פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של פודינג להתקרר לחלוטין. לחלופין, מניחים קערה באמבט קרח ומערבבים כל הזמן עד פודינג מקורר לחלוטין, על 10 דקות.
כדי ליצור מקטעים, לחתוך על 1/2 אינץ ' מן לתחתית של כתום. בעזרת סכין חדה, חותכים את העור ומוציאים את התפוז, משאירים את הבשר חשוף.
חותכים בין הממברנות כדי לקבל קטעים.
חותכים כל קטע ל 3 או 4 חתיכות.
להקציף קרם בקערה צוננת עד פסגות נוקשות טופס, 2 עד 3 דקות. מערבבים 1/3 של הקרם לתוך פודינג מקורר, ולאחר מכן, לקפל את הקרם הנותר, הנותרים 1 כף גרידה כתומה, וקטעים כתומים.
כדי לשרת, מעל כל פבלובה עם קרם כתום פודינג.