קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

אורנג'- קרם פבלובס

אורנג'- קרם פבלובס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל כתום שמנת Pavlovas. מנה אחת מכילה 427 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו תפוזים, חלבונים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: פבלובס אדום וכתום, חמוציות ותפוז פבלובות, ו פבלובות בודדות עם גבינת שמנת קצפת ורוטב פטל.

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש תנור ל 200°f. גיליון אפייה קו עם נייר קלף ולרסס קלות עם תרסיס אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מקציפים לבנים, חומץ, ו 1/8 מלח כפית על מהירות בינונית-נמוכה עד משוחרר, על 30 שניות. להגביר את המהירות בינונית גבוהה לנצח עד פסגות רכות טופס, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
שלב 3/4 כוס סוכר קורנפלור, עם מיקסר פועל, לאט להוסיף קערה 1 כף בכל פעם. לאחר כל תערובת הסוכר נוספה, להמשיך לערבב עד פסגות נוקשות, מבריק טופס, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
להוסיף וניל לנצח רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
5
כף 6 מרנג על 1 אינץ ' בנפרד על גבי תבנית אפייה מוכנה, באמצעות החלק האחורי של הכף כדי להפוך מקצפת הזחה צריך להידמות קינים.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
אופים עד המשרד ויבש, על 1 1/2 שעות. כבו את התנור, פתחו את דלת התנור בכפית עץ, ואפשרו למרנג להתקרר בתנור כ-1 שעה. ניתן לאחסן מרנג במיכל אטום עד 24 שעות.
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
בינתיים, לטאטא את הביצים, חלמונים ביצה, הנותרים 1/2 כוס סוכר, הנותרים 3/8 כפית מלח יחד בסיר בינוני כבד תחתית.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
מוסיפים 2 כפות גרידת תפוזים, גרידת לימון, מיץ תפוזים ומיץ לימון ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך, מטאטא כל הזמן, עד מעובה ועקביות של פודינג, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
גרידה כתומהגרידה כתומה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
מסננים curd לתוך קערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
מוסיפים חמאה ומערבבים עד משולב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
11
מניחים חתיכת פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של פודינג להתקרר לחלוטין. לחלופין, מניחים קערה באמבט קרח ומערבבים כל הזמן עד פודינג מקורר לחלוטין, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
12
כדי ליצור מקטעים, לחתוך על 1/2 אינץ ' מן לתחתית של כתום. בעזרת סכין חדה, חותכים את העור ומוציאים את התפוז, משאירים את הבשר חשוף.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
13
חותכים בין הממברנות כדי לקבל קטעים.
14
חותכים כל קטע ל 3 או 4 חתיכות.
15
להקציף קרם בקערה צוננת עד פסגות נוקשות טופס, 2 עד 3 דקות. מערבבים 1/3 של הקרם לתוך פודינג מקורר, ולאחר מכן, לקפל את הקרם הנותר, הנותרים 1 כף גרידה כתומה, וקטעים כתומים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
גרידה כתומהגרידה כתומה
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
16
כדי לשרת, מעל כל פבלובה עם קרם כתום פודינג.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים