אחי בריסל
גשו לסופר וקנו טרי סדוק פלפל, חמאה, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מעולה מרהיב ציון של 33%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון שני אח של בננה ספליט, טאקו העוף של אחי, ו טאקו העוף של אחי.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
ממלאים סיר גדול 3/4 מהדרך במים ומוסיפים 1 כפית מלח ואת נבטי בריסל.
מכניסים את הסיר על אש גבוהה ומביאים לרתיחה.
בואו להרתיח עד שנבטי בריסל פשוט רכים במזלג בערך, 8 עד 10 דקות.
מסירים מהאש, מסננים את הנבטים ומעבירים לאמבט קרח.
תן להתקרר לחלוטין, ואז לנקז ולהניח בצד.
חותכים את נבטי הבריסל לפרוסות באורך 1/4 אינץ ' ומניחים בצד.
מוסיפים את הבייקון לתבנית מטגנת בינונית, ומבשלים עד שהוא פשוט פריך, ואז מוציאים לצלחת מרופדת במגבת נייר לניקוז. כוונו את האש לבינונית-גבוהה, הוסיפו את הבצלים לתבנית והקפיצו עד שהם שקופים ורק מתחילים להתקרמל, בערך 5 או 6 דקות.
מוסיפים את החמאה לתבנית, ואז מוסיפים את נבטי הבריסל ומקפיצים עוד 3 עד 4 דקות. מתבלים עם הנותרים 1 כפית מלח 1 כפית פלפל.
מעבירים לקערת הגשה או מגש ומפזרים את הבייקון השמור והגבינה.