קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אחי בריסל

אחי בריסל
גשו לסופר וקנו טרי סדוק פלפל, חמאה, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מעולה מרהיב ציון של 33%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון שני אח של בננה ספליט, טאקו העוף של אחי, ו טאקו העוף של אחי.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ממלאים סיר גדול 3/4 מהדרך במים ומוסיפים 1 כפית מלח ואת נבטי בריסל.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ניצניםכרוב ניצנים
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מכניסים את הסיר על אש גבוהה ומביאים לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
בואו להרתיח עד שנבטי בריסל פשוט רכים במזלג בערך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ניצניםכרוב ניצנים
5
מסירים מהאש, מסננים את הנבטים ומעבירים לאמבט קרח.
מרכיבים שתצטרך
נבטיםנבטים
קרחקרח
6
תן להתקרר לחלוטין, ואז לנקז ולהניח בצד.
7
חותכים את נבטי הבריסל לפרוסות באורך 1/4 אינץ ' ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ניצניםכרוב ניצנים
8
מוסיפים את הבייקון לתבנית מטגנת בינונית, ומבשלים עד שהוא פשוט פריך, ואז מוציאים לצלחת מרופדת במגבת נייר לניקוז. כוונו את האש לבינונית-גבוהה, הוסיפו את הבצלים לתבנית והקפיצו עד שהם שקופים ורק מתחילים להתקרמל, בערך 5 או 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
9
מוסיפים את החמאה לתבנית, ואז מוסיפים את נבטי הבריסל ומקפיצים עוד 3 עד 4 דקות. מתבלים עם הנותרים 1 כפית מלח 1 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ניצניםכרוב ניצנים
חמאהחמאה
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מעבירים לקערת הגשה או מגש ומפזרים את הבייקון השמור והגבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
מגישים מיד.