אחי בריסל
אחי בריסל דורש מסביב 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 186 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. גשו לסופר וקנו בצל, כרוב ניצנים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 49%. מתכונים דומים: אחי בריסל, טאקו העוף של אחי, ו בננה ספליט לשני אחים..
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
למלא סיר גדול 3/4 של הדרך עם מים ולהוסיף 1 כפית מלח כרוב ניצנים.
שים את הסיר על חום גבוה ולהביא לרתיחה.
בואו להרתיח עד כרוב ניצנים הם רק מזלג מכרז על, 8 עד 10 דקות.
הסר מהחום, לנקז את הנבטים ולהעביר לאמבט קרח.
בואו להתקרר לחלוטין, ואז לנקז ולהניח בצד.
חותכים את כרוב הניצנים לפרוסות באורך 1/4 אינץ ' ומניחים בצד.
מוסיף את הבייקון למחבת סאוט בינונית, ומבשלים עד רק פריך, ולאחר מכן להסיר צלחת מרופדת מגבת נייר כדי לנקז. להתאים את החום בינוני גבוה, להוסיף את הבצל למחבת ו לטגן עד שהם שקופים ורק מתחיל caramelize, על 5 או 6 דקות.
מוסיף את החמאה למחבת, ולאחר מכן להוסיף את כרוב ניצנים ו לטגן במשך 3 עד 4 דקות יותר. העונה עם הנותרים 1 כפית מלח ו 1 כפית פלפל.
מעבירים לקערת הגשה או מגש ומפזרים בייקון שמורות והגבינה.