תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אטריות בסגנון ספרדי עם עוף ונקניק. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 37 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 816 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, מרג'ורם, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו סלט עוף בסגנון ספרדי, עוף בסגנון ספרדי וכופתאות, ו מתכון עוף צלוי בסגנון ספרדי (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא קומקום גדול או סיר מים לרתיחה. מתבלים את העוף והנקניק עם 2 כפיות מלח, 1 כפית פלפל ומרז ' ורם.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורם
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גבינת זרלה מגוררת חלקית
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מוסיף את העוף ונקניקיות וחום מכל הצדדים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גבינת זרלה מגוררת חלקית
4
מעבירים לצלחת עם כפית מחוררת.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
מוסיפים את הבצל, שום, עלי דפנה ורוטב עגבניות לסיר. להפחית את החום לבשל, ערבוב, עד השמן הופך אדום עמוק הבצל רך, 6 עד 8 דקות. אם הבצלים נדבקים, מוסיפים טיפת מים ומגרדים את תחתית המחבת עם כף עץ.
מוסיפים את הספגטי לתערובת הבצל ומערבבים עד להזהבה, כ -6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשה
7
מוסיפים את העוף והנקניק ומספיק מים רותחים כדי לכסות את הפסטה על ידי 1/2 אינץ'. מבשלים, ערבוב פעם או פעמיים, עד הפסטה היא אל דנטה ואת הרוטב מתעבה, על 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומקשטים עם גבינה, אם תרצה.