אטריות בסגנון ספרדי עם עוף ונקניקיות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אטריות בסגנון ספרדי עם עוף ונקניק. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 37 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 816 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, מרג'ורם, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו סלט עוף בסגנון ספרדי, עוף בסגנון ספרדי וכופתאות, ו מתכון עוף צלוי בסגנון ספרדי (מתכונים דומים).
הוראות
להביא קומקום גדול או סיר מים לרתיחה. מתבלים את העוף והנקניק עם 2 כפיות מלח, 1 כפית פלפל ומרז ' ורם.
מחממים את שמן הזית בעציץ כבד מעל חום גבוה.
מוסיף את העוף ונקניקיות וחום מכל הצדדים, על 5 דקות.
מעבירים לצלחת עם כפית מחוררת.
מוסיפים את הבצל, שום, עלי דפנה ורוטב עגבניות לסיר. להפחית את החום לבשל, ערבוב, עד השמן הופך אדום עמוק הבצל רך, 6 עד 8 דקות. אם הבצלים נדבקים, מוסיפים טיפת מים ומגרדים את תחתית המחבת עם כף עץ.
מוסיפים את הספגטי לתערובת הבצל ומערבבים עד להזהבה, כ -6 דקות.
מוסיפים את העוף והנקניק ומספיק מים רותחים כדי לכסות את הפסטה על ידי 1/2 אינץ'. מבשלים, ערבוב פעם או פעמיים, עד הפסטה היא אל דנטה ואת הרוטב מתעבה, על 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומקשטים עם גבינה, אם תרצה.