אטריות חמאת בוטנים אודוןname
אודון חמאת בוטנים אטריות דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 631 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . אם יש לכם חמאת בוטנים, שורש זנגביל, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-278 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו אטריות אודון בוטנים עם אפונה שלג, אטריות אודון W / ירקות אסיאתיים ורוטב בוטנים, ו אטריות אודון עם ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול עם מים מומלחים קלות לרתיחה מתגלגלת. זרוק את אודון בכמה אטריות בכל פעם ולחזור לרתיחה. קוק חשף, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק לנשוך, 10 עד 12 דקות.
בעוד אטריות אודון מבשלות, לטאטא את מרק עוף, זנגביל, רוטב סויה, חמאת בוטנים, דבש, שמן צ ' ילה, ושום בסיר על חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה, מקציפים עד שחמאת הבוטנים נמסה.
יוצקים את הרוטב על האטריות.
מוסיפים את העוף ופלפל הפעמון האדום; מטילים עד שהאטריות מצופות באופן שווה ברוטב.
מפזרים בצל ירוק, בוטנים קצוצים וכוסברה לשרת.