אטריות מוקפצות אינדונזיות (באקמי גורנג)
אטריות מוקפצות אינדונזיות (באקמי גורנג) עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 456 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו כרוב נאפה, שמן בוטנים, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו Mie Goreng-אטריות מטוגנות אינדונזית, איך לבשל: נאסי גורנג (אורז מטוגן אינדונזי / מלאיי), ו שרימפס אינדונזי אורז מטוגן-נאסי גורנג {מועדון סודי} (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
יוצקים ביצים למחבת; מערבולת כדי ליצור חביתה דקה. לבשל 1 דקה או עד מבושל על הקרקעית. בזהירות להפוך חביתה מעל; לבשל 30 שניות.
להפשיל חביתה; לחתוך לגלגל לרוחב לרצועות דקות. תתחמם.
מבשלים אטריות לפי הוראות החבילה.
לנקז ולשטוף עם מים קרים; לנקז ולהניח בצד.
להוסיף 2 כפות שמן; מערבולת.
מוסיפים עוף, חזיר ושום; מוקפץ 1/2 דקות.
מוסיפים כרוב, בצל ירוק וסלרי; מוקפץ 1 דקה. מערבבים במרק, מאניס kecap, ורוטב סויה.
מוסיפים אטריות; מערבבים ומטגנים 3 דקות או עד מחומם ביסודיות אטריות להתחיל חום קל.
הוסף ביצה, לזרוק בעדינות. למעלה עם בצל מטוגן.