אטריות מטוגנות של נעמי דוגויד
האטריות המטוגנות של נעמי דוגויד דורשות בערך 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 37 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. עם כפית ציון של 9% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו אטריות רוטב הקוקוס של נעמי דוגויד, קארי ביצת הזהב של נעמי דוגויד, ו חגיגת דגי הנהר של נעמי Duguid (מתכונים דומים).
הוראות
לשבור או לחתוך אטריות ביצים לאורכים כ 3 אינץ'.
חום 1 אינץ ' של שמן בוטנים על חום בינוני גבוה בווק יציב או סיר רדוד רחב. כאשר השמן חם, לזרוק את האטריות. אם הם מתחילים חום מיד, להנמיך את החום מעט. מטגנים, מזיזים אותם כדי למנוע חריכה, עד שהם פריך ומתעקלים ופשוט מתחילים לשנות צבע. השתמש מלקחיים או עכביש כדי להרים אותם מתוך השמן החם, עוצר כדי לאפשר ניקוז שמן עודף, ולאחר מכן להעביר לצלחת.
יוצקים את השמן; זה יכול לשמש למטרה אחרת. אטריות מטוגנות יישמרו במשך שבוע אם יאוחסנו, פעם מקורר לחלוטין, בצנצנת זכוכית אטומה היטב.