אטריות מתוקות קוגל עם דובדבנים יבשים
מתכון אטריות מתוק קוגל עם דובדבנים יבשים מוכן בערך 1 שעה ו -30 דקות וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון יהודי. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 474 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו חמאה, שעועית וניל, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפקאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קפיטריה פיקדילי תענוג פקאן - זוהי עוגת פקאן קלה כקינוח. זה מושלם עבור חנוכה. מתכונים דומים: אטריות מתוקות קוגל עם דובדבנים יבשים, אטריות קוגל עם דובדבנים, ו אטריות בטטה קוגל.
הוראות
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את האטריות ביצה עד אל דנטה.
מסננים את האטריות, שומר 1 כוס מי הבישול.
מוסיפים את הדובדבנים הקצוצים למי הבישול השמורים ונותנים לעמוד במשך 5 דקות.
בקערה גדולה, לטאטא את השמנת הכבדה עם גבינת קוטג', ביצים מוכות, חלמונים ביצה, 3/4 כוס הסוכר ואת זרעי וניל.
מסננים את הדובדבנים המיובשים ומוסיפים אותם לקערה. מערבבים את האטריות.
יוצקים את תערובת האטריות לתוך 9-by-13 אינץ ' צלחת אפייה קרמיקה.
בקערה אחרת, לזרוק את פתיתי התירס הכתוש עם פקאנים קצוצים, חמאה מומסת, קמצוץ של מלח ואת הנותרים 3 כפות של סוכר. פזר את תערובת פתיתי התירס על האטריות ואפה במרכז התנור במשך כ -45 דקות, עד שקוגל האטריות מוגדר והציפוי הוא זהוב.
להעביר את קוגל למתלה ולתת מגניב מעט לפני ההגשה.