קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות5
מטבחיםיהודי
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחנוכה
מגזין

אטריות מתוקות קוגל עם דובדבנים יבשים

אטריות מתוקות קוגל עם דובדבנים יבשים
מתכון אטריות מתוק קוגל עם דובדבנים יבשים מוכן בערך 1 שעה ו -30 דקות וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון יהודי. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 474 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו חמאה, שעועית וניל, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפקאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קפיטריה פיקדילי תענוג פקאן - זוהי עוגת פקאן קלה כקינוח. זה מושלם עבור חנוכה. מתכונים דומים: אטריות מתוקות קוגל עם דובדבנים יבשים, אטריות קוגל עם דובדבנים, ו אטריות בטטה קוגל.

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את האטריות ביצה עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מסננים את האטריות, שומר 1 כוס מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
מוסיפים את הדובדבנים הקצוצים למי הבישול השמורים ונותנים לעמוד במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים טארטדובדבנים טארט
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
5
בקערה גדולה, לטאטא את השמנת הכבדה עם גבינת קוטג', ביצים מוכות, חלמונים ביצה, 3/4 כוס הסוכר ואת זרעי וניל.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מסננים את הדובדבנים המיובשים ומוסיפים אותם לקערה. מערבבים את האטריות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
יוצקים את תערובת האטריות לתוך 9-by-13 אינץ ' צלחת אפייה קרמיקה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
8
בקערה אחרת, לזרוק את פתיתי התירס הכתוש עם פקאנים קצוצים, חמאה מומסת, קמצוץ של מלח ואת הנותרים 3 כפות של סוכר. פזר את תערובת פתיתי התירס על האטריות ואפה במרכז התנור במשך כ -45 דקות, עד שקוגל האטריות מוגדר והציפוי הוא זהוב.
מרכיבים שתצטרך
פירורי פתיתי תירספירורי פתיתי תירס
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
להעביר את קוגל למתלה ולתת מגניב מעט לפני ההגשה.