מתכון אטריות מתוק קוגל עם דובדבנים יבשים מוכן בערך 1 שעה ו -30 דקות וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון יהודי. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 474 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו חמאה, שעועית וניל, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפקאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קפיטריה פיקדילי תענוג פקאן - זוהי עוגת פקאן קלה כקינוח. זה מושלם עבור חנוכה. מתכונים דומים: אטריות מתוקות קוגל עם דובדבנים יבשים, אטריות קוגל עם דובדבנים, ו אטריות בטטה קוגל.
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את האטריות ביצה עד אל דנטה.
יוצקים את תערובת האטריות לתוך 9-by-13 אינץ ' צלחת אפייה קרמיקה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
8
בקערה אחרת, לזרוק את פתיתי התירס הכתוש עם פקאנים קצוצים, חמאה מומסת, קמצוץ של מלח ואת הנותרים 3 כפות של סוכר. פזר את תערובת פתיתי התירס על האטריות ואפה במרכז התנור במשך כ -45 דקות, עד שקוגל האטריות מוגדר והציפוי הוא זהוב.
מרכיבים שתצטרך
פירורי פתיתי תירס
חתיכות פקאן
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום