המתכון פריך אטריות סיניות עם חצילים ובוטנים מוכן בערך 55 דקות וזה בהחלט מדהים חלב חינם ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל סיני. מנה אחת מכילה 654 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. . זה עובד היטב כמנה עיקרית. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם שרי, שום, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. וזה אדיר. נסו קל סיני פריך אטריות, אוכל סיני עוף צ'או מיין עם אטריות פריכות, ו בוטנים מבושלים סיניים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את קוביות החצילים במסננת.
מרכיבים שתצטרך
חציל
ציוד שתשתמש בו
מסננת
2
מוסיפים את המלח וזורקים היטב.
מרכיבים שתצטרך
מלח
3
תן את ניקוז החצילים במשך 15 דקות, ולאחר מכן לשטוף אותו קלות עם מים.
מרכיבים שתצטרך
חציל
מים
4
תנו לחצילים לנקז שוב במסננת.
מרכיבים שתצטרך
חציל
ציוד שתשתמש בו
מסננת
5
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
6
מוסיפים את האטריות ומרתיחים אותם במשך כ 5 דקות, עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
7
לנקז ולשטוף היטב עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מים
8
תן לאטריות לנקז במסננת לפחות 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
ציוד שתשתמש בו
מסננת
9
מערבבים את השרי עם עמילן תירס בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
שרי.
ציוד שתשתמש בו
קערה
10
מערבבים היטב ומניחים בצד.
11
בסיר לשלב את חומץ היין האדום, מים, זנגביל, סוכר, רוטב דגים חיקוי, ובצל. מביאים את התערובת לרתיחה, הופכים את החום לנמוך ונותנים לתערובת להתבשל במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין אדום
רוטב דגים
ג ' ינג ' ר
בצל
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
12
במחבת גדולה, רצוי לא מקל, חום 1/2 שמן כפות על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
13
מוסיפים את החציל ומבשלים אותו במשך 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
חציל
14
מוסיפים את השום והפלפל האדום ומבשלים, מערבבים מדי פעם במשך 5 דקות יותר או עד שהחציל מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום
חציל
שום
15
מוסיפים את תערובת הבצל-חומץ ואת תערובת קורנפלור-שרי. מבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם. שמור על התערובת חמה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
חומץ
שרי.
בצל
16
במחבת לא מקל גדול לחמם את הנותרים 1/2 כפות שמן על חום בינוני גבוה. כאשר השמן מתחיל לעשן, מוסיפים את האטריות, ואז מניחים שתיים או שלוש צלחות על גביהם כך שיותר שטח פנים יהיה חום.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
17
תן לנודלס לשבת על אש בינונית גבוהה במשך 5 דקות. כאשר האטריות פיתחו קרום חום זהוב בצד התחתון להסיר את הצלחות, להפוך את האטריות מעל עם מרית ולבשל אותם 5 דקות בצד השני. אז תוריד את המחבת מהחום.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
קרום
ציוד שתשתמש בו
מרית
מחבת
18
מוסיפים את הבוטנים לתערובת החצילים, ומכניסים אותם על צלחות. מחלקים את האטריות לארבעה חלקים, ומניחים אותן על הירקות והרוטב.
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. Quintan Essentia Chenin Blanc עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.