אטריות עוף בשומשום אפוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אטריות עוף שומשום אפוי. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 530 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל ירוק, פלפל, שרי שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשרי הקרם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מלון וקרם שרי גרניטה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו אטריות עוף בשומשום אפוי, דבש-טריאקי אצבעות עוף עם זרעי שומשום עם אטריות צלופן שומשום אפונה הצמד, ו אטריות עוף ושומשום (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מחממים את השמן בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מוסיפים רצועות פלפל אדום ופטריות; מטגנים 2 דקות.
מוסיפים עוף, ג ' ינג ' ר ושום; לטגן 3 דקות. מערבבים ברוטב סויה; לבשל 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מערבבים מרק וקורנפלור, מערבבים היטב עם מקצף.
מוסיפים תערובת מרק למחבת, ומבשלים 2 דקות או עד התערובת היא עבה מעט, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מערבבים בשרי, חומץ ופלפל אדום מרוסק.
מוסיפים פסטה, בוק צ ' וי, בצל ירוק, ו 2 כפיות זרעי שומשום למחבת, זורק היטב לשלב. תערובת פסטה כפית לתוך צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ ' מצופה קלות עם ספריי בישול.
מערבבים פירורי לחם, חמאה ושומשום שנותר; מפזרים באופן שווה על תערובת פסטה.
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד פירורי לחם מתחילים חום.