קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

סטייק עם רוטב מרסלה

סטייק עם רוטב מרסלה
זה מושלם עבור יום ולנטין. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. . מתכונים דומים: סטייק מטוגן ברוטב מרסלה, סטייק סינטה עם רוטב מרסלה פטריות, ו רביולי מרסלה עוף עם רוטב שמנת מרסלה פטריות.

הוראות

1
מחממים מראש את התנור של broiler, ולהגדיר את מתלה התנור על 3 סנטימטרים ממקור החום.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לקצץ שומן מסטייק.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
3
מניחים סטייק על מחבת broiler קר; לצלות במשך 5 דקות. Turn, ו broil עד מידה רצויה של doneness - 3 עד 7 דקות נוספות עבור נדיר, 8 עד 10 דקות נוספות עבור בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
4
תכין את הרוטב בזמן שהסטייק מתבשל. מעיל סיר קטן עם ספריי בישול, ולהוסיף פטריות ובצל; לבשל ומערבבים עד במכרז. מערבבים יין מרסלה, מים, פטרוזיליה, בסיס בשר, ופלפל. מבשלים, חשוף, עד הנוזל מצטמצם 3/4 כוס, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
בסיס בקרבסיס בקר
פטריותפטריות
פטרוזיליהפטרוזיליה
פלפלפלפל
בצלבצל
רוטברוטב
סטייק.סטייק.
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
חותכים סטייק, ומגישים עם רוטב Marsala.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
רוטברוטב
סטייק.סטייק.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו החתימה Darioush. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 69 דולר לבקבוק.
מרלו עם חתימה של דריוש
מרלו עם חתימה של דריוש
עונת הגידול המתונה של שנת 2008 הניבה כמויות קטנות של מרלו בוגר ומרוכז מאוד. היין שנוצר מציע פרופיל של פירות כהים צפופים, אקספרסיבי-פטל שחור, דובדבן ותאנה מיובשת הנתמך על ידי ליבה הדוקה של קקאו כהה, שוש וקולה. טאנינים מתוקים ועסיסיים מוסיפים מורכבות טקסטורלית, בעוד שגימור יפה וארוך חושף הערות של רוזמרין, קינמון וקרקר גרהם. תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק