אטריות עם חזה ברווז, אדממה ודובדבנים יבשים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל אטריות עם שד ברווז, Edamame, ודובדבנים יבשים. מנה אחת מכילה 328 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם יין, חצאי חזה ברווז, edamame, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 19 דקות. נסו חזה ברווז צלוי עם דובדבנים חמוצים, חזה ברווז צרוב עם דובדבנים ורוטב פורט, ו ברווז עם דובדבנים יבשים ורוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים אטריות לפי הוראות החבילה. כאשר 3 דקות של זמן הבישול להישאר, להוסיף edamame ולסיים בישול.
חותכים ברווז לקוביות 1/2 אינץ'; לזרוק עם 1/4 כפית מלח 1/8 כפית פלפל.
מחממים שמן זית במחבת גדולה ולא דביקה מעל חום בינוני גבוה, ומוסיפים ברווז בשכבה אחת. מבשלים עד השחמה משני הצדדים; כ 3 דקות לכל צד.
מוסיפים דובדבנים למחבת; מבשלים 1 דקה, ולאחר מכן מעבירים ברווז ודובדבנים לקערה.
מוסיפים יין, מרק, רוזמרין, ונשאר 1/4 כפית מלח ופלפל 1/8 כפית למחבת; מרתיחים, ערבוב לגרד חתיכות השחמה מחבת עד הנוזל מצטמצם בחצי וכבר לא טעם של יין "גלם", על 4 דקות. מערבולת בחמאה; לזרוק עם ברווז ואטריות.