קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות23
מגזין

אטריות עם צדפות מפרץ, אפונה שלג, ורוטב זנגביל

אטריות עם צדפות מפרץ, אפונה שלג, ורוטב זנגביל
אטריות עם צדפות מפרץ, אפונה שלג, ורוטב זנגביל הוא pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 795 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך זנגביל, יין, אפונה שלג, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו סלט קינואה קלוי עם צדפות & אפונה שלג, צדפות צרובות עם אפונה שלג ומתכון כתום, ו אטריות אודון בוטנים עם אפונה שלג (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את האטריות ומבשלים לפי ההוראות על האריזה. עם שתי דקות נותרו, להוסיף את אפונה שלג.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוקטבעות פלפל אדום מתוק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3
מסננים את האטריות ואת אפונה שלג במסננת כאשר נעשה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוקטבעות פלפל אדום מתוק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
בינתיים, להוסיף את החמאה למחבת גדולה להגדיר על חום בינוני. כאשר נמס, להוסיף את זנגביל בצל ירוק. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה קלה, כחמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
יוצקים ביין. כשזה מגיע לרתיחה, להוסיף את הצדפות ומערבבים היטב. מבשלים עד שהצדפות רק מבושלות דרך, כשתי דקות. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיפים את האטריות ואת הצדפות למפרץ למחבת. לזרוק את האטריות עד שהם מצופים היטב ברוטב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
צדפות מפרץצדפות מפרץ
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
הגישו מיד.