אטריות עם צדפות מפרץ, אפונה שלג, ורוטב זנגביל
אטריות עם צדפות מפרץ, אפונה שלג, ורוטב זנגביל הוא pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 795 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך זנגביל, יין, אפונה שלג, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו סלט קינואה קלוי עם צדפות & אפונה שלג, צדפות צרובות עם אפונה שלג ומתכון כתום, ו אטריות אודון בוטנים עם אפונה שלג (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את האטריות ומבשלים לפי ההוראות על האריזה. עם שתי דקות נותרו, להוסיף את אפונה שלג.
מסננים את האטריות ואת אפונה שלג במסננת כאשר נעשה.
בינתיים, להוסיף את החמאה למחבת גדולה להגדיר על חום בינוני. כאשר נמס, להוסיף את זנגביל בצל ירוק. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה קלה, כחמש דקות.
יוצקים ביין. כשזה מגיע לרתיחה, להוסיף את הצדפות ומערבבים היטב. מבשלים עד שהצדפות רק מבושלות דרך, כשתי דקות. כבה את החימום.
מוסיפים את האטריות ואת הצדפות למפרץ למחבת. לזרוק את האטריות עד שהם מצופים היטב ברוטב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.