אטריות רחבות סיניות עם חזיר ברביקיו ופטריות מיובשות
אטריות רחבות סיניות עם חזיר ברביקיו ופטריות מיובשות עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 440 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 9 שעות נסו בשר חזיר & אטריות ברביקיו סיניות, אטריות עם פטריות כרוב סיני & Shitake, ו עבור נודלס מוקפץ עם עוף, פטריות שיטאקי וירקות סיניים (מתכונים דומים).
הוראות כדי להכין חזיר, לחתוך חזיר לאורכו, חיתוך, אבל לא דרך, בצד השני. חצאים פתוחים, הנחת חזיר שטוח.
מניחים לעטוף פלסטיק מעל חזיר; פאונד לעובי אפילו באמצעות פטיש בשר או מחבת כבדה קטנה.
מערבבים את הדבש ואת 6 המרכיבים הבאים (באמצעות פלפל לבן) בשקית ניילון zip-top; מוסיפים חזיר. חותם ומרינדה במקרר 8 שעות או לילה, מסתובב מדי פעם.
הסר חזיר משקית, ולהשליך מרינדה.
מניחים חזיר על המדף של מחבת צלייה מצופה ספריי בישול.
יוצקים 2 כוסות מים בתחתית מחבת. צלייה חזיר 4 דקות בכל צד או עד רשם מדחום 14
חותכים חזיר לחתיכות דק julienne.
כדי להכין אטריות, לשלב 2 כוסות מים רותחים ופטריות; לכסות ולתת לעמוד 30 דקות.
מסננים במסננת מעל קערה; מילואים השריית נוזל.
חותכים וזורקים כל גבעולים קשים, וודי; פטריות פרוסה דק.
מבשלים אטריות לפי הוראות החבילה.
מסננים ושוטפים במים קרים.
שלב 2 כפות רוטב סויה, רוטב צדפות, ו 1 כף רוטב הויסין; להפריש.
מחממים ווק גדול מעל חום גבוה.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת.
מוסיפים ג ' ינג ' ר, שום, jalapeo; מוקפץ 30 שניות.
מוסיפים בצל חתוך חזיר; מוקפץ 30 שניות.
מוסיפים נבטי שעועית ובצל ירוק; מוקפץ 1 דקה.
מוסיפים תערובת פטריות שמורות, אטריות ורוטב סויה. מערבבים פטריות. מוקפץ עד אטריות מחוממות היטב.
מרכיבים מנות :
1 (יכול להיות או להרחיק) אבקת חמישה תבלינים 2 (חוֹרֶף) צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים) 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) שרי יבש 473 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק נבטי שעועית טריים 1 שן שום, טחון 2 (חוֹרֶף) זנגביל מקולף טחון 3 בצל ירוק, לחתוך לחתיכות 2 אינץ 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) רוטב הויסין 2 (חוֹרֶף) רוטב הויסין 59 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק 1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים 1 פלפל חלפיניו, זרעי טחון 0 (יכול להיות או להרחיק) תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד 454 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) בשר חזיר פילה, גזוז 59 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק רוטב סויה דל נתרן 2 (חוֹרֶף) רוטב סויה דל נתרן 8 פטריות סיניות מיובשות (כגון פטריות אוזן עץ) 1 1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר בצל, דק פרוס אנכית 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) רוטב צדפות 473 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק מים רותחים 0 (יכול להיות או להרחיק) 1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס 340 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) אטריות חיטה שטוחות מיובשות (כגון אטריות לו מיין רחבות)