אי האש זיטי
אי האש זיטי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. מתכון זה משמש 5. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 24 גרם חלבון, 40 גרם שומן, ובסך הכל 630 קלוריות. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מ טעם הבית דורש גבינת רומנו, שיני שום, מלח ופסטה שפופרת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 58%, וזה טוב. נסו אש האי זיטי לשניים, זיטי צלוי באש עם נקניק, ו זיטי אפוי עם עגבניות צלויות אש עבור מתכונים דומים.
הוראות
זורקים את העגבניות עם 2 כפות שמן, שום ומלח.
מניחים את הצד החתוך כלפי מטה בתוך 15 אינץ'. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה.
אופים בחום של 450 כ 20-25 דקות או עד שהם רכים. קוצצים כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד.
מבשלים זיטי לפי הוראות החבילה, מוסיפים ברוקולי במהלך 4 הדקות האחרונות. בינתיים, במחבת גדולה על אש בינונית, מבשלים נקניק בשמן שנותר עד שכבר לא ורוד.
להוסיף פתיתי פלפל; לבשל 1 דקה יותר. מערבבים פנימה עגבניות ומחממים.
מסננים תערובת זיטי; זורקים עם תערובת נקניקיות.