והוא מספק כ 6 מנות . מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 246 קלוריות. אם יש לך בטטה, allspice הקרקע, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו איבודי בטטה, "תפוחי אדמה מתוקים וגרוייר", ו איבודי בקר ובטטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את מילוי בטטה, להביא סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה מעל חום גבוה. מרתיחים את חתיכות בטטה רק עד רך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים את תפוחי האדמה, הזמנה 1/4 כוס מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
מעבירים את תפוחי האדמה החמים ומי בישול שמורים, הסוכר החום, חמאה טבעונית, וניל, ומלח לקערה בינונית. הכה עם מערבל יד עד חלקה לחלוטין, ואז להפריש מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
בינתיים, תכין את הגרמני המתוק.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
5
מחממים את השמן במחבת sauté בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את הכרוב ומאפשרים לו להתחיל לצרוב במשך כ 3 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את הסוכר החום ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
מתכון לפיצוצ'רי
צ'יפס קינמון וייטנאמי
7
תן את הסוכר להתחיל להמיס עם מיץ כרוב עוד 3 דקות, ולאחר מכן להוסיף את ריזלינג. אפשר את הכרוב לבשל למטה קיטור עצמו עוד 8 עד 10 דקות. הכרוב יהיה ורוד כהה במקום סגול.
מרכיבים שתצטרך
ריזלינג
מתכון לפיצוצ'רי
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
8
הסר את המחבת מהחום ולתת לו להתקרר באופן מלא.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
בעוד תפוחי האדמה והגרמנים מתקררים, לעשות את קרום המחזור. דופק יחד את הקמח, חמאה טבעונית, וקיצור טבעוני עד שהוא נראה עבה וחולי.
מרכיבים שתצטרך
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מתכון לפיצוצ'רי
10
מוסיפים את הסוכר, שמן זית, קינמון, מלח, ואולספייס ודופק שוב. בזמן פועם, לאט לטפטף ב 2 עד 3 כפות מים קרים, לאט לאט-רק עד כדור בצק רופף נוצר ספינים סביב הקערה של מעבד המזון. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים לפחות 10 דקות או עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
מחממים התנור ל 204°. קו מחבת גיליון עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
על משטח עבודה מאובק בקמח, מגלגלים את הבצק לעובי 1/4 אינץ'. השתמש חותך מעגל 4 אינץ ' רחב כדי לבלום את פגזי מחזור.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
13
מניחים 1 כף גדושה של מילוי בטטה במרכז כל עיגול בצק. להביא את הקצוות של המעגל יחד, יוצרים חצי מעגל, וצובטים אותם יחד בחוזקה. השתמש במזלג כדי crimp הקצוות של החותם. מסדרים את גילגולי על מחבת גיליון מוכן.