קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

איבודי בטטה עם קראוט מתוק

איבודי בטטה עם קראוט מתוק
והוא מספק כ 6 מנות . מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 246 קלוריות. אם יש לך בטטה, allspice הקרקע, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו איבודי בטטה, "תפוחי אדמה מתוקים וגרוייר", ו איבודי בקר ובטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את מילוי בטטה, להביא סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה מעל חום גבוה. מרתיחים את חתיכות בטטה רק עד רך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מסננים את תפוחי האדמה, הזמנה 1/4 כוס מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3
מעבירים את תפוחי האדמה החמים ומי בישול שמורים, הסוכר החום, חמאה טבעונית, וניל, ומלח לקערה בינונית. הכה עם מערבל יד עד חלקה לחלוטין, ואז להפריש מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בינתיים, תכין את הגרמני המתוק.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
5
מחממים את השמן במחבת sauté בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את הכרוב ומאפשרים לו להתחיל לצרוב במשך כ 3 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את הסוכר החום ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
7
תן את הסוכר להתחיל להמיס עם מיץ כרוב עוד 3 דקות, ולאחר מכן להוסיף את ריזלינג. אפשר את הכרוב לבשל למטה קיטור עצמו עוד 8 עד 10 דקות. הכרוב יהיה ורוד כהה במקום סגול.
מרכיבים שתצטרך
ריזלינגריזלינג
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
8
הסר את המחבת מהחום ולתת לו להתקרר באופן מלא.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
בעוד תפוחי האדמה והגרמנים מתקררים, לעשות את קרום המחזור. דופק יחד את הקמח, חמאה טבעונית, וקיצור טבעוני עד שהוא נראה עבה וחולי.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
10
מוסיפים את הסוכר, שמן זית, קינמון, מלח, ואולספייס ודופק שוב. בזמן פועם, לאט לטפטף ב 2 עד 3 כפות מים קרים, לאט לאט-רק עד כדור בצק רופף נוצר ספינים סביב הקערה של מעבד המזון. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים לפחות 10 דקות או עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מחממים התנור ל 204°. קו מחבת גיליון עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
על משטח עבודה מאובק בקמח, מגלגלים את הבצק לעובי 1/4 אינץ'. השתמש חותך מעגל 4 אינץ ' רחב כדי לבלום את פגזי מחזור.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
13
מניחים 1 כף גדושה של מילוי בטטה במרכז כל עיגול בצק. להביא את הקצוות של המעגל יחד, יוצרים חצי מעגל, וצובטים אותם יחד בחוזקה. השתמש במזלג כדי crimp הקצוות של החותם. מסדרים את גילגולי על מחבת גיליון מוכן.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
אופים את turnovers עד חום זהוב, 10 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר מעט. מסדרים מנות הגשה עם קראוט מתוק לשרת.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
Reprinted with permission from Vedge: 100 Plates Large And Small That Redefine ירקות Cooking by Rich Landau and Kate Jacoby. זכויות יוצרים © 2013 Rich Landau And Kate Jacoby; photographs copyright © 2013 Michael Spain-Smith. פורסם על ידי הניסוי, LLC.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)