איבודי בטטה עם קראוט מתוק
והוא מספק כ 6 מנות . מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 246 קלוריות. אם יש לך בטטה, allspice הקרקע, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו איבודי בטטה, "תפוחי אדמה מתוקים וגרוייר", ו איבודי בקר ובטטה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את מילוי בטטה, להביא סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה מעל חום גבוה. מרתיחים את חתיכות בטטה רק עד רך, על 10 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה, הזמנה 1/4 כוס מי הבישול.
מעבירים את תפוחי האדמה החמים ומי בישול שמורים, הסוכר החום, חמאה טבעונית, וניל, ומלח לקערה בינונית. הכה עם מערבל יד עד חלקה לחלוטין, ואז להפריש מגניב לחלוטין.
בינתיים, תכין את הגרמני המתוק.
מחממים את השמן במחבת sauté בינונית על חום בינוני.
מוסיפים את הכרוב ומאפשרים לו להתחיל לצרוב במשך כ 3 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את הסוכר החום ותבלינים.
תן את הסוכר להתחיל להמיס עם מיץ כרוב עוד 3 דקות, ולאחר מכן להוסיף את ריזלינג. אפשר את הכרוב לבשל למטה קיטור עצמו עוד 8 עד 10 דקות. הכרוב יהיה ורוד כהה במקום סגול.
הסר את המחבת מהחום ולתת לו להתקרר באופן מלא.
בעוד תפוחי האדמה והגרמנים מתקררים, לעשות את קרום המחזור. דופק יחד את הקמח, חמאה טבעונית, וקיצור טבעוני עד שהוא נראה עבה וחולי.
מוסיפים את הסוכר, שמן זית, קינמון, מלח, ואולספייס ודופק שוב. בזמן פועם, לאט לטפטף ב 2 עד 3 כפות מים קרים, לאט לאט-רק עד כדור בצק רופף נוצר ספינים סביב הקערה של מעבד המזון. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים לפחות 10 דקות או עד 2 ימים.
מחממים התנור ל 204°. קו מחבת גיליון עם נייר קלף.
על משטח עבודה מאובק בקמח, מגלגלים את הבצק לעובי 1/4 אינץ'. השתמש חותך מעגל 4 אינץ ' רחב כדי לבלום את פגזי מחזור.
מניחים 1 כף גדושה של מילוי בטטה במרכז כל עיגול בצק. להביא את הקצוות של המעגל יחד, יוצרים חצי מעגל, וצובטים אותם יחד בחוזקה. השתמש במזלג כדי crimp הקצוות של החותם. מסדרים את גילגולי על מחבת גיליון מוכן.
אופים את turnovers עד חום זהוב, 10 עד 12 דקות.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר מעט. מסדרים מנות הגשה עם קראוט מתוק לשרת.
Reprinted with permission from Vedge: 100 Plates Large And Small That Redefine ירקות Cooking by Rich Landau and Kate Jacoby. זכויות יוצרים © 2013 Rich Landau And Kate Jacoby; photographs copyright © 2013 Michael Spain-Smith. פורסם על ידי הניסוי, LLC.