אידיוט עוף
עוף אידיוט יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 4 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל של 534 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח המרכז אמריקאי. אם יש לכם עד 3 פלפלים מצנפת סקוטש, בצל ירוק, טימין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הזרעים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מבשלים את הספר: מוס שוקולד עם זרעי הל כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 46%. נסו צלוי אידיוט סלמון עם תוצרת בית אידיוט תיבול השתקפות על מתן, צלוי אידיוט סלמון עם תוצרת בית ג'מייקני אידיוט תיבול, ו אידיוט עוף (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת מטגנת אגוז מוסקט טוסט יבש, קינמון, זרעי כוסברה, ציפורן, פלפל אנגלי וגרגרי פלפל שחור. טוחנים לאבקה.
במעבד מזון, בצל ירוק מחית, בצל גדול, מצנפות סקוטש, עלי טימין ושיני שום.
מוסיפים את תערובת התבלינים הטחונים לירקות המחית.
מוסיפים 1/2 כוס מיץ ליים, רוטב סויה וסוכר גולמי. מערבבים היטב את כל החומרים, זו מרינדת האידיוט.
ציון עוף ומתבלים במלח. כפית כמות רצויה של מרינדת אידיוט מעל עוף ולשפשף לתוך ציונים. משרים בקירור למשך 2 שעות עד לילה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות.
אופים במשך 35 דקות בתנור 350 מעלות צלזיוס.
מוציאים מהתנור ומסיימים על הגריל.
יין מומלץ: Gewurztraminer, פינו גריס, ריזלינג
גוורצטרמינר, פינו גריס וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לקריביים. אתה רוצה לבחור יינות עם קצת מתיקות כאשר מתמודדים עם מנות קריביות מתובל. מגישים את היינות האלה צוננים כך שהם מרעננים עוד יותר. וילם קלוס גאנסברונל גוורצטרמינר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![וילם קלוס גנסברונל גוורצטרמינר]()
וילם קלוס גנסברונל גוורצטרמינר
צהוב בהיר עם ניצוצות זהב צהוב. אף מורכב ואינטנסיבי, פרחוני ומתובל בו זמנית. יש לו משקל כמו גם מתיקות, אבל זה הפוטנציאל ואת יכולת הגיל כי הוא כל כך מרשים. תווי תבלינים וג ' ינג ' ר, כמו גם חומציות עדינה, מעניקים מורכבות לפירות הצהובים והדבשים.