קושימומחה
מוכן ב1 ש, 34 דק.
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

אייס בוקס קפה חמאת בוטנים גלידת עוגה

אייס בוקס קפה חמאת בוטנים גלידת עוגה
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 1374 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 70 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -34 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, אבקת אפייה, גלידת ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו גלידת חמאת בוטנים כפולה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו עוגת גלידת קינמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את עוגת השוקולד: מחממים תנור ל 350 מעלות F. בחר בין 10 על 3 אינץ ' עגול או מלבני בצורת תבנית אפייה לרסס אותו עם שומן אפייה או חמאה ולאחר מכן בשורה התחתונה עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מערבבים את השמן והסוכר במיקסר עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
3
מוסיפים את הביצים ואת תמצית הוניל וממשיכים לערבב עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
ביצהביצה
4
תוסיף את החלב ואת הקפה.
מרכיבים שתצטרך
קפהקפה
חלבחלב
5
מנפים את כל המרכיבים היבשים ולאחר מכן מוסיפים אותם למרכיבים הרטובים בשלוש קבוצות ומאפשרים לכל אצווה להיספג ביסודיות.
6
יוצקים את הבלילה במחבתות מוכנות ואופים במשך כ 25 דקות או עד שיפוד נקי כאשר מוסר. אפשר להתקרר לפני החשיפה. לאחר עוגת שוקולד יש מקורר, unmold, ומקרר לילה כדי לאפשר לו להתקרר ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
שיפודיםשיפודים
1
חותכים את עוגת השוקולד אופקית כדי להפוך 2 שכבות מתוך שכבת 1 ולהחליק 1 של השכבות על צלחת או לוח עוגה מנסה לא לשבור את השכבות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
2
קו אותו מחבת המשמשת לאפות את עוגת השוקולד בניילון נצמד (הפלסטיק יעזור לך להסיר את עוגת הגלידה מהמחבת ברגע שהיא מוגדרת, כדי לוודא להשתמש בחתיכה גדולה מספיק ולהחליק 1 של חצי שכבות של עוגת שוקולד למחבת). ודא כי הוא מונח בחוזקה בתחתית המחבת ואם עטיפת הפלסטיק החליקה פנימה, להתאים כך שהוא נשפך על הצדדים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
גלידהגלידה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
תנורתנור
מחבתמחבת
3
רוקן חצי ליטר של גלידת שוקולד, או המותג האהוב עליך, לתוך מערבל ולהתרכך עד שהוא התפשט בקלות, לא לתת לו להיות נוזל.
מרכיבים שתצטרך
גלידת שוקולדגלידת שוקולד
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
4
יוצקים את הגלידה לתוך עובש על שכבת שוקולד ולהפיץ באופן שווה עם מרית או את החלק האחורי של כף. חזור למקפיא עד שנקבע, כ 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
גלידהגלידה
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
5
לרכך 2 כוסות של חמאת בוטנים שמנת במיקרוגל מבלי לתת לו לקבל נוזל, כ 2 דקות. ואז לשפוך את חמאת הבוטנים על גלידת השוקולד. באמצעות מרית או גב כף, מורחים את חמאת הבוטנים באופן שווה על גבי גלידת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
גלידת שוקולדגלידת שוקולד
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
מריתמרית
6
מניחים את החצי השני של שכבת עוגת השוקולד על חמאת הבוטנים ומטפחים בחוזקה. חזור למקפיא עד שנקבע, כ 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
שוקולדשוקולד
7
רוקן חצי ליטר גלידת וניל או את המותג האהוב עליך, לתוך מערבל ולרכך אותו עד שניתן להפיץ אותו בקלות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת ונילגלידת וניל
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
8
יוצקים לתוך עובש על שכבת שוקולד ולהפיץ באופן שווה עם מרית או את הגב של כף. חזור למקפיא ולאפשר להגדיר לילה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
9
כדי unmold, פשוט הפוך על לוח עוגה או צלחת, מניחים מגבת חמה על המחבת במשך כמה דקות. העוגה צריכה להחליק החוצה ללא בעיות, לתפוס את הקצוות של לעטוף פלסטיק, ולתת לו משיכה אם הוא עקשן. הפוך בחזרה כך גלידת וניל היא על גבי. לקשט עם שוקולד נמס או קצפת.
מרכיבים שתצטרך
גלידת ונילגלידת וניל
קצפתקצפת
שוקולדשוקולד
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מחבתמחבת
10
אם בחרת עובש מלבני בצורה, לחתוך לאורכו וערימה על גבי אחד את השני עבור מצגת דרמטית.
11
טפטוף עם שוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

גלידה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.