אייס בוקס קפה חמאת בוטנים גלידת עוגה
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 1374 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 70 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -34 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, אבקת אפייה, גלידת ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו גלידת חמאת בוטנים כפולה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו עוגת גלידת קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את עוגת השוקולד: מחממים תנור ל 350 מעלות F. בחר בין 10 על 3 אינץ ' עגול או מלבני בצורת תבנית אפייה לרסס אותו עם שומן אפייה או חמאה ולאחר מכן בשורה התחתונה עם נייר קלף.
מערבבים את השמן והסוכר במיקסר עד מעורבב היטב.
מוסיפים את הביצים ואת תמצית הוניל וממשיכים לערבב עד מעורבב היטב.
מנפים את כל המרכיבים היבשים ולאחר מכן מוסיפים אותם למרכיבים הרטובים בשלוש קבוצות ומאפשרים לכל אצווה להיספג ביסודיות.
יוצקים את הבלילה במחבתות מוכנות ואופים במשך כ 25 דקות או עד שיפוד נקי כאשר מוסר. אפשר להתקרר לפני החשיפה. לאחר עוגת שוקולד יש מקורר, unmold, ומקרר לילה כדי לאפשר לו להתקרר ביסודיות.
חותכים את עוגת השוקולד אופקית כדי להפוך 2 שכבות מתוך שכבת 1 ולהחליק 1 של השכבות על צלחת או לוח עוגה מנסה לא לשבור את השכבות.
קו אותו מחבת המשמשת לאפות את עוגת השוקולד בניילון נצמד (הפלסטיק יעזור לך להסיר את עוגת הגלידה מהמחבת ברגע שהיא מוגדרת, כדי לוודא להשתמש בחתיכה גדולה מספיק ולהחליק 1 של חצי שכבות של עוגת שוקולד למחבת). ודא כי הוא מונח בחוזקה בתחתית המחבת ואם עטיפת הפלסטיק החליקה פנימה, להתאים כך שהוא נשפך על הצדדים של המחבת.
רוקן חצי ליטר של גלידת שוקולד, או המותג האהוב עליך, לתוך מערבל ולהתרכך עד שהוא התפשט בקלות, לא לתת לו להיות נוזל.
יוצקים את הגלידה לתוך עובש על שכבת שוקולד ולהפיץ באופן שווה עם מרית או את החלק האחורי של כף. חזור למקפיא עד שנקבע, כ 2 שעות.
לרכך 2 כוסות של חמאת בוטנים שמנת במיקרוגל מבלי לתת לו לקבל נוזל, כ 2 דקות. ואז לשפוך את חמאת הבוטנים על גלידת השוקולד. באמצעות מרית או גב כף, מורחים את חמאת הבוטנים באופן שווה על גבי גלידת השוקולד.
מניחים את החצי השני של שכבת עוגת השוקולד על חמאת הבוטנים ומטפחים בחוזקה. חזור למקפיא עד שנקבע, כ 2 שעות.
רוקן חצי ליטר גלידת וניל או את המותג האהוב עליך, לתוך מערבל ולרכך אותו עד שניתן להפיץ אותו בקלות.
יוצקים לתוך עובש על שכבת שוקולד ולהפיץ באופן שווה עם מרית או את הגב של כף. חזור למקפיא ולאפשר להגדיר לילה.
כדי unmold, פשוט הפוך על לוח עוגה או צלחת, מניחים מגבת חמה על המחבת במשך כמה דקות. העוגה צריכה להחליק החוצה ללא בעיות, לתפוס את הקצוות של לעטוף פלסטיק, ולתת לו משיכה אם הוא עקשן. הפוך בחזרה כך גלידת וניל היא על גבי. לקשט עם שוקולד נמס או קצפת.
אם בחרת עובש מלבני בצורה, לחתוך לאורכו וערימה על גבי אחד את השני עבור מצגת דרמטית.