איך להכין את המקרוני והגבינה המושלם
איך להכין את המקרוני והגבינה המושלם יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 585 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מן החיך בררן יש 32761 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חלב, פסטה, גבינת צ'דר קלה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה. אני ממליץ לבשל את הפסטה דקה פחות מהכיוונים.
לנקז ולהניח בצד לכמה minutes.To הכן roux, להמס חמאה לסיר בינוני על חום בינוני. פעם נמס מקציף בקמח, מלח ופלפל. מערבבים ומבשלים במשך 3-4 דקות עד צבע roux מקבל כהה מעט. לאט לטאטא בחלב, ערבוב ברציפות עד מעובה, על 2 דקות. להפחית את החום לרתיחה ומערבבים גבינה עד מומס.
העברת פסטה מבושלת לתנור הולנדי גדול או סיר על אש נמוכה.
יוצקים רוטב גבינה מעל, ערבוב לשלב. זה רוטב סמיך וקרם. כדי לדלל את הרוטב, להוסיף כמה כפות חלב בכל פעם עד עקביות הרצוי.