קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

איך להכין ביצים בנדיקט

איך להכין ביצים בנדיקט
כיצד להכין ביצים בנדיקטוס דורש כ 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 619 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומץ אורז, קורטוב של קאיין, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הרבה אנשים באמת אהבו את ארוחת הבוקר הזאת. 5115 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו ילדים יכולים לעשות: ביצי ביסקוויט בנדיקט, ביצים בנדיקט ביצים ממולאות, ו ביצי בנדיקט (מתכונים דומים).

הוראות

1
הבייקון: 
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
2
מחממים מחבת גדולה על חום נמוך בינוני.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את רצועות הבייקון או את פרוסות הבייקון הקנדי. מטגנים לאט, הופכים מדי פעם, עד הבייקון הוא השחמה משני הצדדים, ואם באמצעות בייקון רצועה, רוב השומן הוא שניתנו (כ 10 דקות).
מרכיבים שתצטרך
בייקון קנדיבייקון קנדי
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
4
השתמש מלקחיים או מזלג כדי להסיר את הבייקון מהמחבת, להגדיר על מגבת נייר לספוג את השומן העודף.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
אל תשפוך את שומן הבייקון שנשאר במחבת לתוך הביוב! או sop אותו עם מגבות נייר כאשר הוא התקרר קצת, או לשפוך אותו לתוך צנצנת לשמש מאוחר יותר (ראה עיבוד שומן בייקון).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
להביא מים לא חוקיים לרתיחה: בעוד הבייקון הוא בישול, להביא סיר גדול שני שלישים-מלא במים לרתיחה, ולאחר מכן להוסיף את החומץ. מביאים את המים לרתיחה שוב, ואז להנמיך את החום לרתיחה חשופה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
רוטב הולנדז בבלנדר: כדי להפוך את הבלנדר hollandaise, להמיס 10 כפות חמאה ללא מלח.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
שים 3 חלמונים ביצה, כף מיץ לימון, 1/2 כפית מלח בבלנדר, להתמזג על מהירות בינונית עד בינונית גבוהה במשך 20-30 שניות, עד ביצים להבהיר בצבע.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
זנים של פטריותזנים של פטריות
(קיבלר)(קיבלר)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
הפעל בלנדר עד ההגדרה הנמוכה ביותר, לטפטף לאט חמאה מומסת חם, תוך המשך להתמזג. טעם של מלח וחומציות ומוסיפים יותר מלח או מיץ לימון לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
להעביר אותו למיכל אתה יכול להשתמש עבור לשפוך ולהגדיר אותו על חם—אבל לא חם—מקום על או ליד הכיריים.
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
11
הביצים: הנה שיטה קלה לציד ביצים. בעיקרו של דבר, עבודה ביצה אחת בכל פעם אתה לפצח ביצה לתוך קערה קטנה ולהחליק אותו לתוך המים בקושי מבעבע. ברגע שזה מתחיל להתמצק, אתה יכול להחליק בביצה אחרת, עד שיש לך את כל ארבעה בישול.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
כבה את החום, לכסות את המחבת, ולתת לשבת במשך 4 דקות. (זכור איזו ביצה נכנסה ראשונה, אתה רוצה לקחת את זה קודם.) כאשר מגיע הזמן להסיר את הביצים, בעדינות להרים עם כף מחורץ.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
שים לב כי העיתוי הוא משתנה מעט על הביצים, בהתאם לגודל של המחבת שלך, כמה מים, כמה ביצים, וכמה נוזלי אתה אוהב אותם. ייתכן שיהיה עליך להתנסות קצת עם ההגדרה שלך כדי להבין מה אתה צריך לעשות כדי לקבל את הביצים בדיוק כמו שאתה אוהב אותם.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
מאפינס אנגלית טוסט: ברגע שכל הביצים נמצאות במים הלא חוקיים, להתחיל קליית מאפינס אנגלית שלך. אם אתה לא יכול לקבל את כל המאפינס קלוי עד הביצים מוכנות, בעדינות להסיר את הביצים מן המים הלא חוקיים ולהגדיר בקערה.
מרכיבים שתצטרך
½ כפיות מלח½ כפיות מלח
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
15
להרכיב את הביצים בנדיקט: להרכיב, חמאה בצד אחד של מאפין אנגלי. למעלה עם שתי פרוסות בייקון או 1 פרוסת בייקון קנדי. אתה יכול לקצץ את הבייקון כדי להתאים את המאפין אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון קנדיבייקון קנדי
½ כפיות מלח½ כפיות מלח
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
(קיבלר)(קיבלר)
16
שים ביצה עלומה על גבי הבייקון, ואז לשפוך קצת hollandaise מעל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
ביצה עלומהביצה עלומה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
17
מפזרים קצת פטרוזיליה על כל זה ומגישים בבת אחת.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)

יין מומלץ: שרדונה, קאווה

שרדונה וקאוון הם הבחירה הראשונה שלי לביצים בנדיקט. יין מבעבע, בלי מיץ התפוזים שלנו, הוא בחירה מובנת מאליה לביצים. עם רוטב הולנדז חמאה, אם כי, אתה יכול לבחור עבור יין לבן מלא יותר כמו שרדונה. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.