קושימומחה
מוכן ב10 שעות
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

איך להכין יוגורט חלב גולמי

איך להכין יוגורט חלב גולמי
אם יש לכם יוגורט מן אצווה קודמת או, המתנע היווני או, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות נסו איך להכין יוגורט חלב קוקוס טבעוני, סירי יוגורט שוקולד חלב עם חמאת בוטנים מתרבות יוגורט, ו איך: לעשות חלב קוקוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים חלב בסיר מעל להבה בינונית-נמוכה עד שהוא מגיע כ 110° פרנהייט / 43º צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר מהחום ו whisk ב 2 כפות תרמופילית starter תרבות כגון בולגרי או יווני starter( ראה מקורות), או להשתמש בשתי כפות יוגורט מן אצווה קודמת כדי לחסן את החלב הגולמי.אם אתה משתמש יצרנית יוגורט, פשוט לשפוך את התערובת של חלב טרי ומתנע לתוך יצרנית יוגורט ותרבות זה על פי הוראות היצרן במשך כשמונה עד שתים עשרה שעות.אם אתה משתמש מייבש מזון או בישול איטי, תחילה לשפוך את התערובת של starter וחלב גלם לתוך צנצנת זכוכית 1 ליטר ולכסות אותו עם מכסה.אם אתה משתמש סיר איטי או קריר, למקם את צנצנת מייסון מלא חלב ומתנע במרכז הבישול האיטי שלך או קריר לשפוך מים חמים (כ 110 ° פרנהייט, 43 מעלות צלזיוס) לתוך הכנס קרמיקה או עד שהוא מגיע ממש מתחת למכסה של צנצנת מייסון שלך. מכסים במגבת חמה לבידוד נוסף ומשאירים במקום חם במטבח לתרבות במשך שמונה עד שתים עשרה שעות.אם אתם משתמשים במייבש מזון, פשוט הניחו את צנצנת הבונים המלא בתרבות ובחלב המתחילים במייבש המזון, קבעו את הטמפרטורה ל-110° פרנהייט / 43 ° צלזיוס ואפשרו לה להתרבות במשך שמונה עד שתים עשרה שעות.לאחר תקופת תרבית של שמונה עד שתים עשרה שעות הושלמה, להסיר יוגורט חלב גולמי עדיין חם שלך מן יצרנית היוגורט, סיר איטי, קריר או מייבש ומניחים אותו במקרר כדי לצנן ולהתמצק במשך שעה או שעתיים.
מרכיבים שתצטרך
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
מייבשמייבש
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מגישים רגיל כמו רוטב, בשילוב עם פירות טריים או אגוזים או להמתיק אותו, אם תרצה, עם מגע של דבש או סירופ מייפל.
מרכיבים שתצטרך
פירות טרייםפירות טריים
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק