איך להכין יוגורט חלב גולמי
אם יש לכם יוגורט מן אצווה קודמת או, המתנע היווני או, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות נסו איך להכין יוגורט חלב קוקוס טבעוני, סירי יוגורט שוקולד חלב עם חמאת בוטנים מתרבות יוגורט, ו איך: לעשות חלב קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים חלב בסיר מעל להבה בינונית-נמוכה עד שהוא מגיע כ 110° פרנהייט / 43º צלזיוס.
הסר מהחום ו whisk ב 2 כפות תרמופילית starter תרבות כגון בולגרי או יווני starter( ראה מקורות), או להשתמש בשתי כפות יוגורט מן אצווה קודמת כדי לחסן את החלב הגולמי.אם אתה משתמש יצרנית יוגורט, פשוט לשפוך את התערובת של חלב טרי ומתנע לתוך יצרנית יוגורט ותרבות זה על פי הוראות היצרן במשך כשמונה עד שתים עשרה שעות.אם אתה משתמש מייבש מזון או בישול איטי, תחילה לשפוך את התערובת של starter וחלב גלם לתוך צנצנת זכוכית 1 ליטר ולכסות אותו עם מכסה.אם אתה משתמש סיר איטי או קריר, למקם את צנצנת מייסון מלא חלב ומתנע במרכז הבישול האיטי שלך או קריר לשפוך מים חמים (כ 110 ° פרנהייט, 43 מעלות צלזיוס) לתוך הכנס קרמיקה או עד שהוא מגיע ממש מתחת למכסה של צנצנת מייסון שלך. מכסים במגבת חמה לבידוד נוסף ומשאירים במקום חם במטבח לתרבות במשך שמונה עד שתים עשרה שעות.אם אתם משתמשים במייבש מזון, פשוט הניחו את צנצנת הבונים המלא בתרבות ובחלב המתחילים במייבש המזון, קבעו את הטמפרטורה ל-110° פרנהייט / 43 ° צלזיוס ואפשרו לה להתרבות במשך שמונה עד שתים עשרה שעות.לאחר תקופת תרבית של שמונה עד שתים עשרה שעות הושלמה, להסיר יוגורט חלב גולמי עדיין חם שלך מן יצרנית היוגורט, סיר איטי, קריר או מייבש ומניחים אותו במקרר כדי לצנן ולהתמצק במשך שעה או שעתיים.
מגישים רגיל כמו רוטב, בשילוב עם פירות טריים או אגוזים או להמתיק אותו, אם תרצה, עם מגע של דבש או סירופ מייפל.