גשו לסופר וקנו מלח, סודה לשתייה, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד הכי טוב כמו ארוחת בוקר, והוא נעשה בערך 1 שעה ו -40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 25%. נסו איך להכין ביסקוויטים בתנור טוסטר & A עבור פירות יער ביסקוויטים שמנת, דלעת ספייס לחמניות טיפים + טריקים עבור לחמניות לחות, ו לאטה דלעת קר Kahlúan + ביסקוויטים דלעת מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 400 מעלות. קו גיליון אפייה עם נייר קלף או מחצלת אפיית סיליקון.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
תנור
2
לטאטא יחד 1 3/4 כוס קמח, 1/4 כוס סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח בקערה גדולה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
מערבבים חמאה לתוך תערובת קמח באמצעות חותך מאפה עד התערובת דומה פירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
חותך מאפים
4
הפוך באר במרכז תערובת קמח חמאה. מערבבים מחית דלעת, חלב חמאה, וצנוברים עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומר
חלב-חמאה
צנוברים
חמאה
קמח לכל מטרה
5
מפזרים משטח עבודה עם 2 כפות קמח. להפוך את הבצק על משטח העבודה המשוריין. צורה לתוך מלבן על 1 אינץ ' עבה. מקפלים את המלבן בשלישים, מפזרים יותר קמח לפי הצורך, ולשטח על 1 אינץ ' עבה. חזור 2 פעמים נוספות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
6
חותכים מלבן סופי לתוך 6 ריבועים בגודל שווה.
7
חותכים כל ריבוע למשולשים ומעבירים את הלחמניות לסדין אפייה מוכן.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
8
להקציף ביצה וחלב יחד בקערה קטנה. מברשת קלה את החלק העליון של כל לחמניה עם ביצה לשטוף.
מרכיבים שתצטרך
חלב
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
9
מפזרים 1 כפית סוכר על לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
10
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, 15 עד 20 דקות.