איך להכין עוגת גבינה בסגנון ניו יורק
איך לעשות עוגת גבינה בסגנון ניו יורק הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 823 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 55 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 438 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . אם יש לכם שמנת, גרידת לימון, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. נסו עוגת גבינה בסגנון ניו יורק, עוגת גבינה בסגנון ניו יורק, ו עוגת גבינה בסגנון ניו יורק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
משמנים קלות את החלק התחתון ואת הצדדים של מחבת springform 9 אינץ'.
מערבבים פירורי קרקר גרהם וחמאה מומסת בקערה עד לחלח באופן שווה. לחץ על תערובת פירור לתחתית ועל 1/2 אינץ ' עד הצדדים של מחבת springform.
לטאטא קמח, שמנת חמוצה, ותמצית וניל בקערה. תניח בצד.
מערבבים גבינת שמנת וסוכר עם כף עץ בקערה גדולה עד משולב באופן שווה, 3 עד 5 דקות.
יוצקים חלב לתערובת גבינת שמנת ומקציפים עד רק בשילוב.
להקציף ביצים, אחד בכל פעם, ערבוב טוב אחרי כל תוספת.
מערבבים לימון גרידת, גרידת תפוז, תערובת שמנת חמוצה; להקציף עד רק incorporated.
יוצקים תערובת למחבת springform מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקצוות נפחו יפה ואת פני השטח של עוגת הגבינה הוא מוצק למעט נקודה קטנה במרכז כי יהיה להתנועע כאשר המחבת הוא מזועזע בעדינות, על 1 שעה.
כאשר עוגת הגבינה נעשית, לכבות את התנור ולתת לו להתקרר בתנור במשך 3 עד 4 שעות. זה מונע כל סדקים להיווצר בחלק העליון של עוגת הגבינה.