איך להכין פנקייק תפוחי אדמה מיידי
כיצד להפוך פנקייק תפוחי אדמה מיידי עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 139 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מים, עירית, שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 14% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו הפוך-תערובת שיבולת שועל מיידית משלך, תערובת פנקייק מיידית לחביתיות חמאה, ו איך להכין כדורי בשר בסיר מיידי-פחמימות נמוכות (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד מים, ביצה ומלח בקערה גדולה עד שהמלח מומס. מערבבים פתיתי תפוחי אדמה יבשים עד incorporated. מערבבים ב 1 כף של עירית קצוצה; העונה עם פלפל שחור ופלפל קאיין.
מחממים שמן וחמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. לסובב את המחבת לשלב.
מחלקים תערובת תפוחי אדמה לארבעה חלקים שווים וצורה לתוך פנקייק.
מניחים את הפנקייקים במחבת ומפחיתים את החום למדיום. מבשלים עד קרום משחימים היטב נוצר על החלק התחתון של פנקייק, על 10 דקות. הפוך כל פנקייק ולשטח מעט. מבשלים עד צדדים אחרים הם השחמה, 7 עד 8 דקות יותר.
העברה לצלחת; העליון כל פנקייק עם מנה של שמנת חמוצה ומפזרים כל אחד עם 3/4 כפית עירית.