קושיקל
מוכן ב5 דק.
מנות1
ציון בריאות12
מגזין

איך להכין קרם פרש תוצרת בית

איך להכין קרם פרש תוצרת בית
את המתכון איך להכין קרם פרש תוצרת בית אפשר להכין בערך 5 דקות. בתוספת זו יש 1646 קלוריות, 15 גרם חלבון ו-173 גרם שומן למנה. מתאים ל-1 מנות. 42 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, צמחונית לקטו אובו ותזונה ראשונית. עם ציון ספונקולרי של 55%, המנה הזו מוצקה. אפרסקים בגריל עם זיגוג בלסמי דבש וקרם פרש תוצרת בית, תפוחי גרני סמית' ופודינג לחם ג'ינג'ר עם קרם אנגלז מפולי וניל וקצפת קרם פרש, ולחם תירס עם קרם פרש דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מערבבים שמנת וחלב בצנצנת זכוכית. כסו היטב בבד גבינה (או כל חומר נושם) והניחו לשבת בטמפרטורת החדר (70 עד 75 מעלות פרנהייט (21 עד 24 מעלות צלזיוס)) למשך 24 שעות. מערבבים, מבריגים את המכסה ומכניסים למקרר ל-24 שעות לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
3-1/4 כוסות סוכר חום ארוז3-1/4 כוסות סוכר חום ארוז
גלידה או קצפת, לא חובהגלידה או קצפת, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
רוטב סויה 1 כף שומשום, קלוירוטב סויה 1 כף שומשום, קלוי