איך להכין תפוחי אדמה אדומים קלויים
צריך ללא גלוטן, כל 30, ותוספת טבעונית? איך לעשות תפוחי אדמה אדומים קלויים יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 189 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. מתאים ל-6 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם פלפל קאיין, מלח ופלפל כשרים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: פירה עם שום צלוי ודברים שגורמים לי ללכת.'/Call Me PMc, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
יוצקים שמן זית לתבנית אפייה כבדה (כגון צלחת ברזל יצוק אמייל).
מניחים תפוחי אדמה לתוך צלחת אפייה לזרוק מעיל עם שמן זית.
מפזרים עלי קורנית טריים, מלח כשר, פלפל שחור, פלפל קאיין, וחתיכות פלפל אדום.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות. לזרוק ירקות להתהפך. תפוחי אדמה מסוימים עשויים להישאר; אל תנסה להפוך אותם. חזור לתנור ואפה במשך 20 דקות נוספות.
לזרוק תפוחי אדמה שוב, הפיכת תפוחי אדמה כך צדדים לא רצויים ליצור קשר עם החלק התחתון של המנה. המשך לאפות עד תפוחי אדמה משחימים ומכרז, על 15 דקות יותר.
לכבות את התנור ולהשאיר תפוחי אדמה בתנור במשך 15 דקות נוספות. לזרוק שוב ולהתאים את רמות המלח, פלפל שחור, פלפל קאיין לפני העברת תפוחי אדמה לקערה הגשה.