קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

איך לעשות סאטה בשר

איך לעשות סאטה בשר
אם יש לכם כוסברה הקרקע, שמן צמחי, שורש זנגבילוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. . מתכונים דומים: בקר סאטה, בקר סאטה, ו בקר סאטה.

הוראות

1
מקום ג ' ינג ' ר, שום, בצל, סוכר חום, רוטב דגים, שמן צמחי, רוטב סויה, כוסברה, כמון, כורכום, ופלפל קאיין לתוך קערת ערבוב; לטאטא לתוך מרינדה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
רוטב דגיםרוטב דגים
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
כורכוםכורכום
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
חבורה עשב לימון על ידי להכות אותו בקלילות כמה פעמים עם החלק האחורי של סכין שף גדול; לרכך את הדשא לימון ולהוסיף את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר גאליקסיר ג
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
3
חותכים בשר בקר sirloin לרצועות על 2 1/2 אינץ 'ארוך ו 1/8 אינץ' עבה. מערבבים היטב את הבשר לתוך המרינדה עד שכל רצועות הבשר מצופות לחלוטין, על 1 דקה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומרינדה במקרר במשך 2 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
סטייק פורטרהאוססטייק פורטרהאוס
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה ושמן קל באח.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
הסר בשר מן המרינדה ולנער את המרינדה עודף. חוט 1/4 הבשר על כל שיפוד מתכת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
6
מסדרים שיפודים על הגריל שחומם מראש ומבשלים עד שהבשר מפסיק להיצמד לגריל, כ -1 עד 2 דקות. שיפודי Flip מעל לצד השני ומבשלים עד הבשר משחימים היטב ומראה סימני גריל, 2 עד 2 1/2 דקות. הפעל על הצד הראשון שוב ומבשלים עד הבשר הוא עדיין מעט ורוד, 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
להעביר מגש ולתת שיפודים לנוח על 2 דקות נוספות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות