קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

איך לעשות סאטה בשר

איך לעשות סאטה בשר
אם יש לכם כוסברה הקרקע, שמן צמחי, שורש זנגבילוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. . מתכונים דומים: בקר סאטה, בקר סאטה, ו בקר סאטה.

הוראות

1
מקום ג ' ינג ' ר, שום, בצל, סוכר חום, רוטב דגים, שמן צמחי, רוטב סויה, כוסברה, כמון, כורכום, ופלפל קאיין לתוך קערת ערבוב; לטאטא לתוך מרינדה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
כָּתֵףכָּתֵף
רוטב דגיםרוטב דגים
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
כורכוםכורכום
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
חבורה עשב לימון על ידי להכות אותו בקלילות כמה פעמים עם החלק האחורי של סכין שף גדול; לרכך את הדשא לימון ולהוסיף את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר גאליקסיר ג
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
בשר טחוןבשר טחון
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
3
חותכים בשר בקר sirloin לרצועות על 2 1/2 אינץ 'ארוך ו 1/8 אינץ' עבה. מערבבים היטב את הבשר לתוך המרינדה עד שכל רצועות הבשר מצופות לחלוטין, על 1 דקה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומרינדה במקרר במשך 2 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
סטייק פורטרהאוססטייק פורטרהאוס
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה ושמן קל באח.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
הסר בשר מן המרינדה ולנער את המרינדה עודף. חוט 1/4 הבשר על כל שיפוד מתכת.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
6
מסדרים שיפודים על הגריל שחומם מראש ומבשלים עד שהבשר מפסיק להיצמד לגריל, כ -1 עד 2 דקות. שיפודי Flip מעל לצד השני ומבשלים עד הבשר משחימים היטב ומראה סימני גריל, 2 עד 2 1/2 דקות. הפעל על הצד הראשון שוב ומבשלים עד הבשר הוא עדיין מעט ורוד, 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
7
להעביר מגש ולתת שיפודים לנוח על 2 דקות נוספות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות