איך מכינים קורנביף וכרוב
איך להכין קורנביף וכרוב דורש כ 4 שעות ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב ו-30 שלם כולל 568 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. אם יש לכם כרוב, חזה קורנביף, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה יהיה להיט שלך יום פטריק הקדוש אירוע. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל האירופי הזה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 77%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם איך מכינים קורנביף וכרוב, קורנביף וכרוב, ו הקורנביף והכרוב הטובים ביותר.
הוראות
שלב תכולת מנות קורנביף ותבלינים, מים, בצל, גזר, סלרי ומלח יחד בסיר גדול או בתנור הולנדי; הביאו לרתיחה, והרחיקו כל קצף שעולה אל פני השטח.
מכסים את הסיר, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שהבשר כמעט רך במזלג, כ -3 שעות.
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים, ללא כיסוי, עד שתפוחי האדמה כמעט רכים, כ -30 דקות נוספות.
מניחים חתיכות כרוב על גבי הבשר ומסביבו, מכסים את הסיר ומבשלים עד שהכרוב רך, 20 עד 30 דקות נוספות.
מוציאים בשר לקרש חיתוך ומניחים לנוח 10 עד 15 דקות.
חותכים את התבואה ומגישים בקערה;ירקות מצקת מרק מעל.