אימאם מליצנס
צריך ללא גלוטן, ותוספת שלמה של 30? אימאם Melitzanes יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 346 קלוריות. אם יש לכם עגבניות משומר, רסק עגבניות, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו Melitzanes מוסקה, תבשיל חצילים- (Melitzanes Me Kreas Sti Katsarola), ו פוליטיקו Pligouri Me Melitzanes (ביוונית Bulgur עם חצילים מטוגנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
פורסים את החצילים לחצי לאורכו, ומחללים את החצאים ומשאירים קליפה בגודל 1 ס " מ. הניחו את הבשר מן הקרביים בצד לשימוש מאוחר יותר.
מניחים את הקליפות על מגש אפייה, וטפטוף עם קצת שמן זית.
אופים במשך כ 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד רך.
בעוד אלה אופים, קוצצים את חצילים השאריות לחתיכות קטנות.
מחממים כ 2 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל והשום; מבשלים ומערבבים במשך כמה דקות.
מוסיפים את החצילים הקצוצים; מבשלים ומערבבים עד למכרז.
מערבבים את העגבניות ואת רסק עגבניות עד מעורבב היטב. מבשלים על אש נמוכה עד החצאים בתנור מוכנים.
הסר את קונכיות החצילים האפויים מהתנור, ואת הכף בתערובת העגבניות והחצילים.
מפזרים קצת קינמון על החלק העליון של כל אחד, ולהחזיר אותם לתנור.