(אינטרנט בלעדי) סיבוב 2: Tortellini עם בצל קרמל ובייקון
(אינטרנט בלעדי) סיבוב 2 : Tortellini עם בצל קרמל ובייקון דורש מסביב 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 1636 קלוריות, 76 גרם חלבון ו 56 גרם של שומן למנה. אם יש לכם בצל, פרמזן, פתיתי פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 84%. נסו פיצה בייקון בצל מקורמל, קרמל-ריזוטו בצל עם בייקון, ו פריטטה בייקון בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
במחבת גדולה, לבשל בייקון עד פריך על 5 דקות.
הסר למגבת כדי לספוג שומן בייקון עודף.
מוסיפים את הבצל לאותו מחבת המשמש לטגן את הבייקון ומבשלים עד שהוא הופך חום בהיר בצבע, על 10 עד 12 דקות.
מוסיף את הטורטליני לטבח המחבת עד מחומם דרך.
מוסיפים את הבייקון המבושל, הפטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
העברה לקערה הגשה העליון עם גבינת פרמזן.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
בסיר גדול, לחמם את השמן על חום בינוני ולהוסיף את הבצל, שום, פתיתי פלפל אדום.
לטגן במשך 2 דקות, ולאחר מכן להוסיף את מרק בשר ו 3 כוסות מים.
הוסף את כל שאר החומרים, למעט טורטליני. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ולתת להתבשל במשך 5 דקות.
מוסיפים את הטורטליני ומבשלים עד הטורטליני מבושלים, עוד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מצקת לתוך קערות הגשה ומגישים עם הרב פוקצ ' ה, אם תרצה.