אכילה לשניים: Chard שוויצרי עם עגבניות וחומוס
זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לך חומוס, פלפל, עגבניות שזיפים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: חומוס ו Chard שוויצרי, Chard שוויצרי חומוס, ו עוף מטוגן עם חומוס וכריך שוויצרי.
הוראות
אם משתמשים גרגרי חומוס יבשים: להשרות לילה במים קרים כדי לכסות על ידי כ 3 אינץ'.
ניקוז. בסיר בינוני, להביא את החומוס ו 2 1/2 כוסות מים לרתיחה. מכסים, מנמיכים את החום, ומבשלים עד מכרז. אתה צריך לבדוק אחרי שעה, אבל זה יכול לקחת כל עוד 3 שעות.
שים את השמן בסיר רחב ובינוני על חום בינוני גבוה. כאשר חם, מוסיפים את השום ומערבבים במשך 20 שניות.
מוסיפים את העגבניות ומערבבים לרגע.
מוסיפים את הגבעולים סלק ומערבבים במשך 2 דקות.
מוסיפים את עלי הצ ' ארד ומערבבים עד שהם נובלים.
מוסיף את החומוס, נוזל הבישול שלהם, המלח, ו 3/4 כוס מים (אם באמצעות שימורים, סחוט חומוס, להוסיף אותם עכשיו יחד עם 3/4 כוס מים או מלאי; קל על המלח).
מערבבים היטב. מבשלים על חום בינוני, חשוף, במשך 20 דקות, ערבוב מדי פעם. לא צריך להיות קצת מיץ עבה עזב בתחתית הסיר כאשר אתה מסיים. טעם של מלח ופלפל.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר, טפטף עם שמן זית כתית מעולה טוב.