קושימומחה
מוכן ב12 שעות
מנות16
ציון בריאות10
מגזין

אלבמה משך חזיר

אלבמה משך חזיר
המתכון אלבמה משך חזיר יכול להתבצע בערך 12 שעות. מנה אחת מכילה 266 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 16. 44 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה הוא תקציב ידידותי מתכון לחובבי אוכל דרומי. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח, סוכר חום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 63%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: המבורגר חזיר בית העישון באלבמה עם רוטב ברביקיו לבן, כריך עוף משך עם רוטב ברביקיו אלבמה, ו כריך עוף משך עם רוטב ברביקיו אלבמה.

הוראות

1
בסיר שאינו מגיב, שלבו את חומץ הסיידר, המלח, הסוכר החום, הפלפל השחור, פלפל הקאיין והחמאה. מביאים לרתיחה מתגלגלת על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כָּתֵףכָּתֵף
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מערבבים במים, ומחזירים לרתיחה. רוטב את החזיר לפני העישון, ואז כל שעה בערך בזמן שהוא מתבשל.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
3
התחל את קת החזיר על מעשן איטי באמצעות גחלים מעץ קשה או לבניות פחם ושבבי עץ מסקיט או תפוח. מעשנים את החזיר לפחות 6 שעות ועד 1
מרכיבים שתצטרך
Boston ButtBoston Butt
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
4
ככל שזמן העשן ארוך יותר, כך 'טבעת העשן', טבעת טעם אדומה, תחדור עמוק יותר.
5
לאחר שהבשר עישן במשך 6 עד 10 שעות, השתמש בנייר אלומיניום כדי לעטוף את הבשר. מקפלים את הקצוות של שני גיליונות יחד כדי ליצור חותם אטום למים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מניחים את הבשר במרכז ומביאים את הקצוות למעלה, מכסים את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
יוצקים 1 כוס מהרוטב על הבשר ואז אוטמים את נייר הכסף היטב סביב הצלי.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
מניחים את חבילת הבשר בחזרה על המעשן, או בתנור של 350 מעלות (175 מעלות צלזיוס). אם זה על המעשן, הגבירו את החום. מבשלים את החבילה עד שהבשר מושך בקלות מן העצם. ניתן לבדוק זאת בקלות על ידי לחיצה על החלק העליון של אריזת נייר הכסף ביד עם תנור כדי לבדוק רכות. זה ייקח עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
9
לאחר סיום הבשר, הוציאו אותו מהמעשן או מהתנור והניחו לו להתקרר. משוך את החזיר מהעצם וזורק את השומן והגרגר. משוך את הבשר לגזרים בגושים גדולים ברוחב של כ -1 אינץ 'באורך של 4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
10
מניחים את נתחי הבשר בתבנית ויוצקים על כוס רוטב אחת על כל 4 קילו בשר, או לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מחממים עד לרתיחה.
12
מגישים מיד או מניחים למרינדה מספר ימים. ניתן למשוך את הבשר לחתיכות קטנות יותר באמצעות 2 מזלגות, זה מכונה מקומית 'חזיר מגורר'.
מרכיבים שתצטרך
חזיר משךחזיר משך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. קו הרוחב לרמנדייר-ברנייר אקסטרה ברוט עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 55 דולר לבקבוק.
לארמנדיאר-ברניאר קו רוחב אקסטר ברוט
לארמנדיאר-ברניאר קו רוחב אקסטר ברוט
כרמים ממוקמים בוורטוס, אוגר, אוויזה, קרמנט, המהווים קו קרוב למרידיאן ה -4. קו האורך הוא 60% יין בסיס מהוינטג ' 2009 המותסס בנירוסטה ו -40% יין מילואים מפודרה ואלון ניטרלי. 100% שרדונה התיישן על השקיות למעלה משנתיים ומינון של 4 גרם לליטר.